Saturday, July 20, 2024

Vsako leto nam s pomočjo tehnologije podjetja ponujajo novosti pri kopalkah, ki jih je opaziti v novih materialih za kopalke in pri sami izdelavi. Sedaj si lahko privoščite kopalke iz hitro sušečih materialov in iz materialov, ki prepuščajo sončne žarke in s tem zagotavljajo lepo porjavitev celega telesa. Tudi za tiste najbolj občutljive, ki ne prenesejo trdih šivov na mokri koži že kar nekaj časa obstajajo na trgu brezšivne kopalke, kar pomeni da so kopalke narejene brez šivov, ki bi dražile vašo občutljivo kožo. Za vse, ki pa si želite preoblikovati telo brez plastičnih operacij in agresivnih kozmetičnih produktov pa so za vas poskrbeli s podloženimi kopalkami v prsnem delu in zadnjičnem delu kot tudi s kopalkami z ojačanimi predeli, ki stisnejo odvečne centimetre na kritičnih predelih kot so trebuh in zadnjica. Sedaj boste rekli kaj pa če želimo skriti celulit na bedrih? Nič lažjega, velike rute-parei so letos še vedno modni in še bolj barviti, pisani in okrašeni z različnimi poslikavami.


Prav tako vsako leto bolj prihaja v ospredje kopalna moda in ne zgolj kopalke.

Včasih smo kupili kopalke, nato pa smo zapravili precej časa z iskanjem ustrezne majice, hlač, krila, obleke, rute ali kakšnega drugega kosa oblačila in modnega dodatka, ki bi lepo pristajal k našim kopalkam. Sedaj je vse skupaj povsem preprosto. Če želite samo kopalke si nabavite samo kopalke, če pa želite imeti poleg še primerno majico, oblekico, pareo, nakit, čevlje, torbo,… ali letos tako modno tuniko si preprosto nabavite komplet. Tudi za moške se najdejo kompleti, nikar jih ne prezrite! V kompletu za moške lahko dobite kopalke in majico brez rokavov ali majico z dolgimi ali kratkimi rokavi ter po želji tudi torbo in natikače. Kompleti so zelo praktični saj so uporabni tako na plaži da skrijemo najobčutlivejše dele pred soncem kot za sprehod po obali, nakupovanju v bližnji trgovini, pohajkovanju po mestu in s primernim stajlingom za noč v diskoteki ali klubu.

Kopalna moda tako za moške kot za ženske se zgleduje po obstoječih modnih smernicah, ki se spogledujejo z mornarskim videzom za katerega je značilno prepletanje bele in modre barve v črtah.

Druga modna smernica je našla navdih v daljnih krajih in čudovitih orientalskih vzorcih, v vzorcih tigrovega kožuha in popotovanj po Afriki.

Močne barve, fantazijski vzorci in velike cvetlice tudi letos kraljujejo na kopalni modi in so primerne za živahnejše optimizma polne kopalce.

Za konec naj omenim še grafizem, ki se igra s črno belo in rdečo barvo. Krogi, rombidi, črte in ostali grafični elementi se bodo letos pojavili na marsikaterih kopalkah.

Za zapeljiv in lep videz ne pozabite da se morate v kopalkah dobro počutiti, ker le tako boste lahko uživali v poletju in zadovoljstvu ki vam jih sonce, morje, zrak in počitek nudijo.

Želim vam veselja polne počitnice!

Ko pa se vrnete z dopusta se oglasite v Ljubljani na Rimski 5, v našem Showroomu ali v Maximarketu v prvem nadstropju na oddelku Maja Ferme kjer vas bo s prvim septembrom pričakala nova kolekcija dnevnih oblačil za lepši začetek delovnih dni.

Maja Ferme

Kategorija:   Moda, Novice
Naslednji prispevek

Daljše dojenje, višji IQ

13 junija, 2012 0