Monday, June 17, 2024

V kolikor veste kaj moški razmišlja, ga pravzaprav sploh ni težko zapeljati, trdijo znanstveniki. Potrebno je zgolj zavreči nekaj na novo ustvarjenih mitov in se sproščeno podati proti cilju.


Za začetek, moški, kljub splošnemu mišljenju, nimajo prav nič proti enakopravnostjo med spoloma, še več, sploh jih ne moti če zaslužite več, ali imate svoje ideje in življenjske cilje. Pozabite na igranje vloge, ki vam niti ne pritiče.

Moški komplimentov ne sprejemajo z rezervo ampak jih sprejemajo kot dejstvo, počutijo se polaskano, avtomatično imajo boljše mišljenje o vas. Seveda ne pretiravajte, dobro usmerjen kompliment pa bo prav gotovo naletel na plodna tla.

V kolikor prepuščate iniciativo mu vrnite nekaj zapeljivih pogledov, ter jih začinite z nasmehom. Flirt bo zagotovo uspešen, v kolikor pa je moški dovolj samozavesten (verjamemo, da vas drugi ne zanimajo) se vam bo pridružil in odprl debato.

Pustite jim, da izkazujejo svojo moč in igrajo zaščitnika. Za vas nič posebnega, zanj dodaten priliv, da se pokaže še v boljši luči. 

Kategorija:   Novice, Seksi novičke
Naslednji prispevek

Kako prepoznati dobrega ljubimca?

2 junija, 2014 0