Wednesday, June 19, 2024

Ušesa in sence:


Živci v ušesni votlini in na koži senc so neposredno povezani s spolnimi organi. Moški uživajo, ko jim partnerica poljublja ušesa, še več, vzburi jih že samo njeno dihanje in šepetanje. Nežno masiranje na tem področju glave iz njega naredi žival.
 

Lasje:

so prav tako predmet, ki povzroča moško vzburjenost, še posebno lasje na temenu vrata in predelu nad ušesi. Najboljša pot božanja se začne pri ušesu, nadaljuje preko vratu do ramen. Pri moškem bo izzvali nežno kurjo polt.
 

Ustnice:

Niso ustvarjene samo za poljubljanje, temveč tudi za božanje, ljubkovanje, grickanje… To je zagotovo najvarnejši del predigre, ki je všeč moškim.
 

Bradavice na prsih:

Delijo moške v dve skupini. Prva je na dotik bradavice občutljiva skoraj kot ženske, pri katerih je to ena najbolj erogenih con. V drugo skupino spadajo tisti, ki menijo da je to zaradi ščemenja neugodno. Vseeno pregovorite moškega in mu recite naj se prepusti toku in poskusi.
 

Notranja stran roke:

Ima kot otrok, neobičajno gladko in nežno kožo. Mnogi moški niti ne vedo, da se tu nahajajo erogene cone, zato se izplača potruditi!
 

Trebuh:

Je najobčutljivejši v predelu izpod popka. Vsako dotikanje z usti, jezikom ali prsti, v moškem budi potrebo in tedaj običajno začnejo glasno uživati. Z drugimi besedami, predejo kot mucki.
 

Spolovilo in mošnji:

Oziroma vse v premeru dvajsetih centimetrov je center njegovega zadovoljstva. Nič ni preveč, nič ni pregrešno!
 

Bedra:

So enako občutljive kot roke. Vseeno so za božanje najobčutljivejša področja od kolena navzgor, vsekakor proti moškem ponosu.

Kategorija:   Nasveti
Naslednji prispevek

Deset razlogov zakaj je potrebno masturbirati

13 junija, 2012 0