Monday, June 17, 2024

Medijska slika popolne ženske je v resničnem življenju nedosegljiva. Rezultati photoshop strokovnjakov so v glavnem neresnični. Za tolažbo pa lahko zapišemo, da nepopolnost ženskega telesa moški naravnost obožujejo.


Če mislite, da morate imeti kompakten in mišičast trebuh trenerke fitnesa, se motite, saj moški obožujejo ženske z oblinami. Blazinice na trebuhu spadajo v skupino privlačnih, zato se jih ne sramujte.

Široki boki in velika zadnjica, ki ni oblikovana po manekenskih standardih, bo zagotovo privlačila več moških pogledov. Strokovnjaki trdijo, da v tem primeru govori že dolgo ukoreninjen instinkt, ki žensko s širokimi boki in veliko zadnjico slika za bolj plodno, kar spet privlači moške.

V poplavi silikonskega oprsja boste mogoče dobile občutek, da vaše prsi ne služijo ničemer, niti niso privlačne. Zmota. Moški obožujejo lepo oprsje, velikost tukaj ne igra pomembne vloge. V kolikor lahko z oblačili poudarite popolno linijo vašega oprsja, po možnosti brez nedrčka, se lahko brez vsakih zadržkov postavite ob bok silikonskim starletam. Moški pogledi se bodo zagotovo raje ustavili na vašemu oprsju.

Nepravilna oblika nosu vas je prisilila k razmišljanju obiska oddelka lepotne kirurgije. Vzemite na znanje, da vas ravno nepopolna oblika nosu, bogati s šarmom, ki ga prifrknjen nosek ne premore. Namesto da greste na brušenje nosnega hrustanca, izkoristite prednost, ki vam jo daje.

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

S čim se ženske spopadajo v službi?

2 januarja, 2014 0