Monday, April 22, 2024

Dominantni moški


Minili so časi, ko so v družbi dominirali zgolj moški in se je moška dominacija smatrala kot način življenja. V kolikor se boste šopirili pred novo izvoljenko, se lahko zgodi, da boste morali kaj kmalu poiskati novo žrtveno jagnje. Ženske imajo rade moške, ki jih okolica ceni po njihovi sposobnosti, osebnosti in s stilom opravljenih veščinah. Po besedah dr. Chirte Bakshia, indijskega strokovnjaka za medsebojne odnose, to niti ne čudi, saj ženske iščejo partnerja, ki jih bo spoštoval in jih postavljal v enakovreden položaj, kar pa seveda ne pomeni, da morate biti copate.

Mačist

Tipični mačo moški pri izbiri nimajo vedno srečne roke. Še več, v zadnjem času so vse manj popularni. Mogoče so možati in priljubljeni glavni liki v filmih, vendar je resnica v normalnem življenju nekoliko drugačna. Številne raziskave so pokazale, da mačo moški pogosto ostanejo sami, brez žene in otrok. Današnje ženske izbirajo moške močnega fizičnega videza v kombinaciji z meteroseksualnimi navadami. Surovi mišičnjaki in ‘težki’ frajerji so zgodovina. Močan zunanji videz, tenkočutna notranjost – to je dobitna kombinacija.

Seksualno nenasitni

Splošno oprijemljivo dejstvo je, da so moški spolno bolj agresivni, vendar jim ta agresivnost pri izbiri partnerke prav veliko ne pomaga. Ženskam je predvsem pomembna romantika in emotivnost, seks je šele v drugem planu, kar pa ne pomeni, da ženske niso za seks. Sam seks ni dovolj. Moški mora biti sposoben mnogo več, kot samo dobro izvedbo v postelji. Ženske se v glavnem izogibajo moških, ki primarno razmišljajo o seksu.

Šovinisti

Besede niso potrebne.

Blebetač

Moški, ki komunicira v slengu, zraven pa doda še kakšno sočno kletvico, ni niti malo privlačen. Še več, pušča vtis surovega, neizobraženega in nesocializiranega tepca. V družbi s prijatelji je mogoče največja faca, vendar mu to pri zapeljevanju žensk ne bo kaj prida pomagalo. Lepši spol ima raje kulturne, uglajene in dostojne moške. Psovke in zajedljiv jezik vam ne bosta kaj prida v pomoč, zato ga raje malo skrajšajte.

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Jemanje vitamina C ne prepreči prehlada

5 februarja, 2013 0