Monday, June 17, 2024

Nekaterim to uspe, spet drugim ne, kar pa zagotovo drži pa je, da obstajajo tipi moških, ki se jim je najbolje izogniti v širokem loku.


Zapeljivci zagotovo niso moški, za katere bi bilo vredno dahniti usodni da. Res je, da je s takim moškim vredno imeti kratko aferico, saj se potrudijo in vas v vsakem pogledu zadovoljijo, vendar ko svoje dosežejo, iščejo novo žrtev. V kolikor se tega zavedate ni nobenih težav, težava nastopi v kolikor se v vaši nevednosti s takšnim kalibrom tudi poročite.

Z ekstremnimi športi obsedeni adrenalinski odvisniki so lahko partnerji zgolj podobnemu tipu ženske. Najmanj kar vas lahko v zvezi s takšnim moškim doleti, je živčni zlom. Pomembno je poudariti, da z leti njegove športne ambicije ne padejo, temveč se po tridesetem letu samo še okrepijo. Njegovo ‘ekstremnost’ je nemogoče nadzirati.

Deloholiki ponavadi vstajajo že pred petelinjim petjem, na delu so prvi, oblečeni kot iz škatlice, obriti in pripravljeni. Delajo preko določenega delovnega časa, denar jim predstavlja najpomembnejšo stvar na svetu. Velika verjetnost je, da bo vsaj enkrat letno končal v postelji s svojo sodelavko, za vas in vaše potrebe pa ne bo nikoli našel primernega časa.

Za konec pa še vedno bolj priljubljeni in opevani metroseksualci. So sproščeni, odišavljeni in vedno lepo urejeni, vendar je njihova toaletna omarica, v primerjavi z vašo, veliko bolj bogato založena. Še vedno so zelo vezani na svojo mater, pri njih iščejo nasvete, ki jih tudi dosledno upoštevajo, od vas zahtevajo popolno pozornost in posvečenost. Potrebujete to? Mislimo, da ne ravno…

Kategorija:   Nasveti, Novice