Wednesday, February 28, 2024

Mediji, vsaj večina, želi podtakniti svoje photoshop lepotne standarde, vendar kljub tej medijski pozornosti prave moške še vedno privlači nepopolnost, kot sta npr. nos ali kakšna maščobna gubica okoli pasu.


Nos je organ, ki je pri ženskah najpogosteje podvržen estetski kirurgiji. Poseg pa je namenjen zgolj lastni samopodobi, moškim so mnogo bolj simpatični nekoliko nepopolni nosovi.

Obline so bile in so še vedno v modi. Naj vas maščobna guba okoli pasu ali na trebuhu ne skrbi preveč, saj imajo moški raje nekoliko bolj zaobljen kot pa športno izklesan trebušček.

Za prsi pri ženskah velja enako kot za penis pri moških, zato so manj obdarjene ženske pogosto nezadovoljne. Brez razloga! Številne raziskave, v katerih so sodelovali moški, so pokazale, da je manjše oprsje zelo seksi, še posebej v primerih ko ženska ne nosi nedrčka ali ima globok dekolte.

Popolnost ni vedno prednost – dišeči lasje in urejeni lasje so seveda privlačni, no razmršeni lasje, široka majica, obraz brez make-upa vas prav tako naredijo zelo privlačne in s tem se strinja tudi večina moških. 

Kategorija:   Novice, Novice
Naslednji prispevek

Droga seks poživlja že kar nekaj stoletji

24 marca, 2014 0