Friday, June 14, 2024

Vas prijateljica kljub vsem pomislekom še vedno spolno privlači? Za spoznavanje vam ni potrebno uporabiti različnih trikov in ogromno energije, kar vas pred drugimi snubci nesporno postavlja v ospredje. Poznate njene interese, veste kaj pričakuje od moškega… Vse informacije pa lahko s pridom uporabite v svojo korist.


Tretirajte jo kot žensko, ne kot prijatelja

Vajin odnos je sproščen, mogoče celo preveč sproščen, vendar še vedno drugačen kot vaš odnos do moških prijateljev. Situacija pa kljub vsemu ni slaba in gre vam v prid. Zagotovo obstajajo vsaj minimalne možnosti, da se med vama kaj zakuha. Bodite pozorni, občasno ji namenite kompliment, ter v njeni prisotnosti ignorirajte druge pripadnice lepšega spola. Vsekakor pa ne pretiravajte.

Flirtajte

Sedaj, ko ji namenjate več pozornosti, v odnos vključite diskretno spogledovanje. Zastavljenega cilja zagotovo ne boste dosegli če bo prijateljstvo zamenjala perverzija. Začnite z enostavno telesno govorico: usmerjen pogled naj traja nekoliko dlje, med pogovorom bodite bolj osredotočeni. Več časa namenite blagim in diskretnim nasmeškom.

Dotiki

Dotikajte se je. Dotiki naj bodo zavestni in pozitivnih misli. Med pogovorom se dotaknite njene roke, odstranite namišljeno smet iz njenega lasišča, med čakanjem se dotaknite njene rame… Diskretni dotiki bodo vzpodbudili všečno intimo.

Izkoristite svoje prijatelje

Med vašimi skupnimi prijatelji je zagotovo kdo, ki pravi, da bi bila zelo prijeten par. Izkoristite jih. Moškim prijateljem ponavadi manjkajo prepotrebne veščine, zato za pomoč raje izkoristite prijateljice. Vzpodbudite jih, da vašo tarčo zasujejo z vašimi atraktivnimi lastnostmi. Zapomnite si: vaša izbranka je v enem trenutku zagotovo že pomislila, ali ste primeren potencialni partner. Vaši zavezniki ji bodo zgolj pomagali pri lastni odločitvi. Poleg tega pa vam lahko nudijo uporabne informacije o njenem dojemanju partnerskega odnosa, se ob sobotah zvečer dolgočasi itd.

Povabilo na zmenek

Prijateljstvo se je ukoreninilo in kljub temu, da vama je lepo, vas obremenjuje in preprečuje spontano povabilo na zmenek.  Povabilo na zmenek jo lahko preplaši in uniči status quo. Uporabiti boste morali eno izmed prikritih metod. Najboljša metoda je, da vaju združi enak hobi, ki vam bo omogoči več skupnega časa. Povabilo na pijačo lahko atmosfero zmenka samo še okrepi.

Drobna sprememba na sebi

Poteza, ki preseneti in vzpodbudi romantične občutke. Spremembe naj bodo pozitivne, zableščite se v novi luči. Nova oblačila ali frizura bosta zagotovo vaba za njene oči. Samozavest jo bo ponovno usmerila, v katero kategorijo pravzaprav spadate.

Naj si vas zaželi

Predhodni nasveti so samo ogrevanje. Spretno jim sledite, prijateljica pa bo pričela razmišljati tudi o čem več kot le prijateljstvu. Prispeli ste do meje, ki jo lahko prestopite zgolj sami. Prej ali slej, kot pri vsem ostalem flirtanju in zapeljevanju v preteklosti, boste morali storiti usodno potezo. Naj vas morebitna košarica ne prizadene preveč.

Kategorija:   Nasveti, Novice