Friday, July 19, 2024

Obstaja veliko načinov, kako definirate dobrega očeta. Na koncu pa vselej pridemo do zaključka, da je dober oče tisti, ki ima neizmerno rad svojega otroka, mus toji ob strani, ga varuje in bi zanj naredil vse na svetu. Pravijo, da so moški, ki so rojeni v spodnjih horoskopskih znamenjih, daleč najboljši očetje. Ni se jim treba učiti in truditi, ker imajo smisel za očetovstvo zakopan nekje globoko v sebi že od rojstva.


Kozorog

Kozorogi so rojeni očetje. Resno. Že od nekdaj na tiho sanjajo o tem, da bodo nekoč imeli družino. Ko končno pride do tega, so izjemno delovni, vztrajni in potrpežljivi. Imajo odličen občutek za vzgojo, svoje otroke želijo naučiti le najboljših lastnosti.

Bik

Biki so zelo zaščitniški in naredili bi vse na svetu, da se njihovim otrokom ne bi zgodilo kaj hudega. Zelo pomembno jim je, da se njihovi otroci počutijo samozavestno in zadovoljno. So zelo mirni in potrpežljivi, le redko podo povzdignili glas nad otrokom.

Dvojčka

Dvojčkom, ki se znajdejo v vlogi očeta, je na prvem mestu, da je njihov otrok psihično in fizično zdrav. Poskrbeli bodo za zdrav način življenja; zdravo prehrano, dovolj rekreacije, dobre navade in otrok učili samostojnosti. Zelo pomembno jim je, da njihove otroke čaka svetla in srečna prihodnost.

Kategorija:   Starševstvo, Vzgoja
Naslednji prispevek

Kopanje v kopalkah ali brez njih?

8 julija, 2021 0