Sunday, May 26, 2024

Poroka in skupno življenje v določenem trenutku delujeta kot lepo in idilično obdobje našega življenja, vendar medeni mesec zaide in metuljčki v trebuhu odletijo. V kolikor že dolgo vztrajate v življenju pod isto streho, ste bili zagotovo priča govorne ‘driske’ vašega partnerja. Driska, ki pa vas namesto pomiri, še dodatno razdraži. Prenašamo nekaj najpogostejših komentarjev, ob katerih se boste vprašali, zakaj ste izbrale ravno njega?


 

Pa menda je ne boš oblekla te majice?

 

Kljub temu, da je iskrenost v zvezi načelno pozitivna in zaželena stvar, se komentarjev o modni izbiri vaše žene raje vzdržite. Ta teren je za vas preveč spolzek, zato se lahko hitro polomite. Če ji želite dopovedati, da ji nek kos oblačila ne pristaja najbolje, morate to naredi z neverjetnim odmerkom subtilnosti in taktičnosti, katere pa večina moških nima. Zaradi tega je bolje, da molčite.

 

Ne skrbite, saj bodo ponovno zrasli

 

Ženske se vedno pritožujemo ob dejstvu, da nikoli ne opazite nove frizure, kar pa je še vedo bolje kot kakšna opazka z negativno konotacijo. Tudi če vam frizura ni všeč, se komentarju raje izognite. Sledite izkušnjam milijonov moških in se delajte, kot da ne vidite nič novega.

 

Zakaj ti nikoli ne oblečeš nekaj takšnega?

 

Za večino žena, ki so ob enem tudi matere, so dnevi super kratkih mini krilc in ostalih krpic ostali daleč nekje v preteklosti. Primerjanje vaše žene z deset in več leč mlajšimi deklicami, ki jih srečujte na ulici in katere morajo pravzaprav še razviti seksapil in šarm, je najverjetneje najbolj neumna napaka, ki vas bo pripeljala v težave.

 

Plenico sem zamenjal že zjutraj?

 

In kaj želite zdaj, medaljo za hrabrost? Ste mogoče pomislili, da se vaš otrok polula večkrat kot enkrat na dan? Žal nam je, na vrsti ste.

 

Ista si kot tvoja mati!

 

Če ravno ne želite poleteti skozi okno, nikoli ne izustite kaj takega (pa četudi drži). Nobena ženska ne želi slišati, da se je spremenila v lastno mater. Drenja in žaljenja, ki sledi, zagotovo niste želeli slišati.

 

UH! Tvoja prijateljica se v desetih letih ni popolnoma nič spremenila

 

Glede, da ste moški, je to v vaši luči povsem legitimna in mogoče celo resnična misel, vendar komentar raje zadržite zase. V nasprotnem primeru se bo vaša žena počutila zapostavljena in se obsojala, da sama ne izgleda več tako dobro. Držite jezik za zobmi in si prijateljico ogledujte, ko vaju nihče ne gleda.

 

Ne najdem svojih…

 

Bodimo iskreni, ne najdete, ker sploh niste dobro pogledali. Najslabše je, da vam mora nogavice ali spodnje hlače poiskati žena.

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Abortivna tableta

11 julija, 2012 0