Saturday, May 25, 2024


Bil sem pijan

Najstarejše in najpogostejše opravičilo. Številne razprave so potekale in potekajo na temo tega kratkega opravičila. Po logiki pijančevanje ne bi smelo biti razlog za oprostitev prevare. Res je, da lahko promili alkohola v krvi človeka zavedejo, vendar pozabiti na zvezo je pa res pretirano. Če želite varati je odločitev vaša in ne v alkoholu.

Kdo je to rekel?

Ko vam bo partner odgovoril z vprašanjem, vedite da nekaj ni v redu. Skoraj vsako vprašanje bo dobilo takšno nadaljevanje, na koncu pa se bo končalo s kratkimi dvo-besednimi odgovori. Ne nasedajte, kjer je dim je tudi ogenj.

Mislim sem, da si ti

Če ne bi bilo tragično, bi bilo komično. Navajeni smo na številne bisere, za takšnega pa je potreben pogum. Če se niste ob tem odgovoru zjokale, se lahko od srca nasmejite. Najbolje takoj pred njim.

Vedno si trdila, da nimam hrbtenice

Res je, da smo ljudje zelo vodljivi in hitro pademo pod različne vplive. V družbi prijateljev lahko pričnete piti ali se celo drogirati. Če razlog prevare tiči v tem, ker je prijatelj naredil enako, se resno vprašajte za koga zapravljate svoj dragoceni čas. Raje se pošteno razjokajte, kot pa da vztrajate pri takšnem labilnežu.

Verjameš meni ali svojim očem?

Nekateri ljudje imajo varanje preprosto zapisano v genih. Pravijo, da se živi samo enkrat, zato je potrebno doživeti čim več. Doživlja pa se lahko tudi tako, da se veza prekine. Če ste se znašli v omenjeni situaciji mu brez vprašanj in odgovorov pred vrata postavite vrečko z njegovim spodnjim perilom.

Če je seks z drugo žensko varanje, potem sem te prevaral

Ženske varajo čustveno in fizično, moški pa v glavnem samo fizično, brez vpletenih čustev. Če vaš odnos škripa in poka po šivih vam ne preostane nič drugega, kot da se obrnete in odidete.

Bil sem nemočen

Moški so v glavnem nemočni, kadar jim to odgovarja. Eden od razlogov je tudi ta. Če je prepričan vase, v vajin medsebojni odnos in medsebojne občutke, ter se še vedno ne more obvladati, ga ne boste nikoli ukrotile.

Ja, kakšna pa je?

Tako fizična in čustvena prevara zakomplicirata medsebojni odnos. Za ženske je veliko hujša čustvena prevara, za moške fizična. Pod fizično prevaro dojemamo seksualno telesno doživetje, ki nastane kot posledica medsebojne privlačnosti. Ni pomembno za kakšno varanje gre, oba sta dovolj velik razlog za prekinitev zveze. Nekaj takega niti ne želite slišati.

Moški mora narediti, kar moški mora narediti

To je dokaz, da se moški v kriznih situacija rešujejo tudi s filmskimi citati. Lepo bi bilo. Če bi citate uporabljali tudi v romantičnih trenutkih. Če doživite nekaj takšnega pohvalite domiseln odgovor, ter se zahvalite za druženje.

Ni tako kot misliš

Besednjak, ki prične številna opravičila prične nekako takole ‘vsaj sva samo prijatelja’. Seveda ima lahko vaš partner prijateljico, vsekakor pa morajo obstajati nekakšne omejitve. Če njej namenja več časa kot vam, se njej bolj zaupa in vas pa zapostavlja, je to najverjetneje to o čemer razmišljate. Pustite ga, preden on zapusti vas.

Kategorija:   Novice, Seksi novičke
Naslednji prispevek

Strokovnjaki proti obilnemu zajtrku

13 junija, 2012 0