Sunday, April 21, 2024

Pustite jih na miru, naj se jim vendar zaskoči vrat. Pričnite nositi izzivalna oblačila, ter spremenite situacijo sebi v prid.


Moški so rojeni bleferji, zato jim na besedo, da so najprej opazili vaš sproščen nasmeh in lepe oči, nikar ne verjemite. Poglejte v kateri del telesa strmi, ker se za očmi ponavadi skrivajo prsi, zadnjica, ali noge.

Veliko se je govorilo o velikosti oprsja, dolžine nog, oblike zadnjice vendar nekaj drži kot pribito: namesto velikosti oprsja moške poglede privlači globok dekolte, nekaj gole kože in kanalček, ki se ustvari med prsmi; prav tako se ne ozirajo preveč na dolžino in vitkost nog, da jim bodo vaše noge seksi je dovolj že kratko krilo, visoke pete in »divje« nogavice; poglede na zadnjico boste privabile z zapeljivo hojo, ki bo dvigovala seksi hribčka. Primerjava s seksi oblimi in okroglimi ritkami manekenk ni pomembna!!! Tudi veliko je lahko zapeljivo, privlačno in seksi.

Če želite loviti moške poglede pozabite na mukotrpne diete in telesne aktivnosti, ne sanjajte o popolni postavi in velikih umetnih joškah, oči alfa samcev se bodo lepile že na izzivalna oblačila, nekaj gole kože in vašo pojavo.

Kategorija:   Novice, Seksi novičke
Naslednji prispevek

Karakter in zadovoljstvo s partnerjem

13 junija, 2012 0