Saturday, April 13, 2024

Prav ta razlika, da se ženske po spolni potešitvi »za ograjo« vrnejo domov in funkcionirajo kot da se ni nič zgodilo, moški pa pri svojih seksualnih avanturah pogosto zgubijo tla pod nogami, nas dela različne. Kaj hitro se zgodi, da moškega dolgonoga bogato obdarjena mladenka »izreže« iz nasmejane družinske slike in zvleče v podnajemniško garsonjero. Vendar obojestranska sreča ne traja prav dolgo in moški na kolenih s šopkom v roki ponovno trka na vrata svoje družine. Te moške imenujemo Lesi, po knjižni uspešnici s škotsko ovčarko v naslovni vlogi.
 


Oprostiti zaradi varnosti

Varajo vsi, tako moški kot ženske, vendar so ženske tiste, ki pogosteje oproščajo. Zakaj je tako? Odgovor verjetno tiči v strahu zaradi izgube varnosti. Po partnerjevem skoku čez plod se ženske pogosto počutijo osamljene in ranljive. Poleg varnosti pa je še tu dejavnik, ki mu pravimo, vrni milo za drago. Čeprav so ženske tudi na področju varanja  emancipirane, so že davno posegle tudi v promiskuiteto. Zakaj ne bi poiskale vročega žrebca za eno noč in sebi in njemu dokazal, da tudi ona lahko zapelje mlado meso, če želi.

Ne smemo pa pozabiti, da se pogosto oprošča tudi zaradi verskih razlogov.
 

Ženska ne pozabi

Drugi način kako rešiti situacijo ni moralen, vendar je občasno le prava izbira. Včasih je dobrodošlo, če druga stran za prevaro ne ve. Ženske vedno težijo in želijo samo resnico, vendar je ta včasih tako kruta, da je bolje lagati.

Moški se v svoji družbi radi pohvalijo o svojih zunajzakonskih spolnih podvigih. Pogosto jim ti podvigi med prijatelji dvigajo ratinge. Moški pogosto ne dvomijo v to, da je trava pri sosedu bolj zelena, vendar je resnica mnogokrat drugačna.

Moški, ki so poročeni drugič ali tretjič priznavajo, da jim je bilo v prvem zakonu najlepše in če bi tedaj posedovali te izkušnje bi ostali s prvo ženo. Varanje samo po sebi ni škodoželjna želja, ampak zgolj potešitev neke radovednosti in poskus neke nagrade.

Varanja je ogromno, kar kaže število ločitev. Še v sredini preteklega stoletja je znani seksolog Alfred Kinsey preučeval seksualno življenje Američanov in zaključil, da vara okoli 60% moških in 30% žensk, čeprav bi lahko bila številka pri ženskah zaradi skrivanja bližja 50%.

Predpostavljamo lahko, da je ta številka danes precej višja. Zadnji podatki pa kažejo, da so ženske tudi na tem področju mošk

Kategorija:   Nasveti
Naslednji prispevek

Kaj partnerjeve fantazije govorijo o vaši zvezi?

13 junija, 2012 0