Thursday, February 22, 2024


 

Potek nagradne igre

Nagradna igra poteka od 23. 12. 2008 do vključno 2. 1. 2009.

 V natečaju  „Najlepše božično novoletne dekoracije” lahko do 31. 12. 2008 pošiljate fotografije vaših voščilnic, ornamentov, novoletnih jelk, venčkov, skratka katero koli dekoracijo, ki ste jo sami naredili in z njo polepšali praznični čas. Od 1. 1 2009 do 2. 1. 2009 pa bo potekalo le še glasovanje.

Nagradili bomo 4 najbolje ocenjene dekoracije na podlagi najvišje povprečne ocene. V primeru, da ima več del enako povprečno oceno, je zmagovalno delo tisto, ki ima največ ogledov. Zmagovalna dela bomo objavili 5. 1. 2009.

Za nagrade se lahko potegujejo le fotografije katere bodo imele najmanj 300 ogledov ali več.

Nagrade

 
GODEJA HEFEL SOFTBAUSCH HOSPITAL

Lahke in puhaste prešite odeje, ki ustrezajo najzahtevnejšim merilom čistoče in vzdržljivosti.
Prešite odeje Softbausch Hospital so izjemno odporne in obdržijo obliko tudi po številnih pranjih pri 95°C. Ker so izjemno vzdržljive, jih pogosto naročajo v bolnišnicah, domovih za ostarele in hotelih. Zaradi Softbausch tehnologije, posebne apreture in natančnega, čvrstega šivanja ostane kolekcija Softbausch Hospital lahka in puhasta tudi po mnogih letih redne uporabe. Njene odlične higienske lastnosti so idelane za tiste, ki so dovzetni za alergije.
 

Posteljnina Tencel 1 kos dim 140x 200 + prevleka za vzglavnik 1 kos

 

Hefel že od leta 1998, kot prvi, bogati trg z Microtencel odejami. S Tencelom smo odkrili vlakno, narejeno iz 100% celuloze, ki združuje kvalitete bombaža in svile. Tencel vlakno veže tekočino in vlago, kar pomeni, da ustvarja za uporabnika odlično suho spalno okolje. TENCEL s svojim delovanjem pomaga uravnavati telesno temperaturo in zaradi svojih gladkih vlaken ne draži kože. V zadnjih desetletjih je Tencell vlakno spreminjalo in bogatilo trg posteljnin. O tem pričajo številni zadovoljni kupci in mnoga priznanja.

2x OTROŠKI VZGLAVNIK HEFEL PURE WOOL

 

PURE vzglavniki so narejeni iz 100% naravnih materijalov. So Izjemno topli in zračni. Posebno rafiniranje omogoča, da se odeje lahko perejo pri 40°C, kar je edinstveno za polnila iz naravnih dlak. Z vzglavnikom PURE bo vaš otrok spal v naravnem in suhem okolju.

Več o sponzorju nagradne igre preberite  na http://www.hefel-shop.si/

Kako lahko sodelujete?

Enostavno! Kliknite TUKAJ in naložite vašo fotografijo. Sliko naložite v album "Najlepše božično novoletne dekoracije" kot prikazuje spodnja slika.

 

 

 Sodelujte in zmagajte TUKAJ!

Kategorija:   Novice, Starševstvo
Naslednji prispevek

Telesna aktivnost ščiti pred osteoporozo

13 junija, 2012 0