Tuesday, May 21, 2024

VSE NARAVNO, VSE NA KUPU

 


Močan obrambni sistem je v času nosečnosti pomemben zaveznik. Naše telo potrebuje več naravnih hranil in moči, da se lahko prilagaja novim okoliščinam. Pri krepitvi splošne imunosti nam je v veliko pomoč Algea in njen CGF (naraven skupek hranil za boljše delovanje imunskega sistema). Zanj so znanstveniki dokazali, da krepi prvo obrambno linijo telesa. Na močan imunski sistem pa dobro vplivajo tudi naravni vitamini in minerali, ki jih Algea vsebuje. Ker so hranila v naravnem razmerju oziroma na kupu, lahko delujejo v sinergiji. Tako pomagajo nam in našemu dojenčku, da se lahko zdravo razvija.
Algea s svojo celovito sestavo pomaga preprečevati slabokrvnost: vsebuje vitamin B12, naravno železo, vitamin C in klorofil. Vitamin C pomaga telesu, da železo laže uporabi. Klorofil pa spodbuja nastajanje rdečih krvnih celic.
Zatakne se nam lahko tudi pri prebavi. Bolj ko v našem trebuščku raste otrok, več prostora potrebuje. Zaradi sprememb v telesu pa imamo težave s prebavo. Raziskave kažejo, da lahko težave s prebavo učinkovito rešujemo z uživanjem Algee. Algea je bogat vir vlaknin, ki spodbudijo leno črevesje. S pomočjo klorofila pa pomaga ohranjati zdravo črevesno floro.

VEM, KAJ JEM!

 

Ko smo noseče, mnogi podatki dobijo povsem nov pomen. Danes s hrano, vodo in zrakom zaužijemo številne snovi, ki nam lahko škodujejo. Dolgo je veljalo, da je posteljica obrambni zid, ki preprečuje škodljivim snovem pot do ploda. Zadnje raziskave kažejo, da to ne drži: krvi iz popkovine so pokazale, da se današnji novorojenčki rodijo z od 5 do 35 različnimi strupi. Strupi lahko vplivajo na razvoj alergij in šibkega imunskega sistema. Zato je priporočljivo, da v nosečnosti še dodatno poskrbimo za razstrupljanje. Algeo so letos slovenski farmacevti že drugo leto zapored izbrali za najboljši proizvod za razstrupljanje: celična stena sproti veže nase škodljive snovi in jih izloči iz telesa. Študije kažejo, da je mleko mater, ki uživajo Algeo čistejše tudi za 40 odstotkov.

Uživanje Algee je še posebej priporočljivo v nosečnosti in ves čas dojenja. Z njo zaužijemo vsa pomembna hranila v naravni obliki, ki so potrebna za zdravo delovanje našega in otrokovega telesa. Algea je povsem naravna (ne vsebuje konzervansov, veziv in umetnih barvil).
Preizkušeno  v vseh lekarnah že skoraj 20 let. Zanjo se lahko odločite že zdaj.   
 

Zanimive informacije lahko dobite v knjižici Mami in jaz veva, kaj jeva! Vse, ki nam boste pisale e-naslov: klub.algea@carso.si za knjižico, dobite darilo: slinček za vašega novega družinskega člana.

http://www.algea.si

 

Kategorija:   Dojenje, Novice
Naslednji prispevek

Še prezgodaj za matične celice?

13 junija, 2012 0