Saturday, January 28, 2023
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Vabila

Namesto, da se odločita za izdelavo vabil po naročilu, jih naredita sama. Ne samo, da bodo stroški nižji, vabila bodo lahko bolj ustvarjalna, zanimiva, imela pa bodo tudi bolj osebno noto, saj bosta vidva sama vložila vanje svoj trud.


Oblačila

Če ima ženin v svoji omari svečano obleko, je z nekaj dodatki lahko to njegova poročna obleka. Obstaja razprodaja poročnih oblek pretekle sezone, zato lahko tam poizkusita izbrati obleko, ki vama bo najbolj všeč. Po ugodnejši ceni bosta lahko prav tako kupila lepo in unikatno obleko v  kateri bosta naravnost blestela.

Cvetje

Pomislita kje bi se cvetju lahko odpovedala. Na primer, brez slabe vesti se lahko odpovesta cvetju na avtomobilih. Še posebej, če si bosta obljubila večno zvestobo na vroč poletni dan, ko bo cvetje na vročini še hitreje ovenelo. Zakaj pravzaprav ne bi bili drugačni, samosvoji….zakaj si poročnega šopka ne bi naredili kar sami, velja še posebej za tiste bolj kreativne duše. Navsezadnje, namesto šopka lahko nosite v rokah eno samo, vašo najljubšo cvetlico.

Nega in lepota

Namesto, da za pedikuro, manikuro, kozmetičarko in frizerja porabite celo premoženje, za pomoč  poprosite svoje dobre prijateljice. Vse, od načina ličenja, pa do izbora prave barve laka na nohtih preizkusite še pred poroko, da bo lahko potem, ko bo šlo zares vse teklo kot namazano.

Prevoz

Se res morata na magistrat pripeljati v dveh najetih avtomobilih, po možnosti dragih limuzinah? Premislita ali raje vložita denar v to, ali pa so morda druge stvari tiste, v katere je bolj vredno vložiti cekinčke.

Hrana in pijača

V gostilnah se je mogoče dogovoriti, da mladoporočenca prineseta s seboj pecivo, le tega ponavadi napečejo svatje. Enako velja za alkoholno pijačo, saj je ta v gostilnah najdražja. Če si želita uživati v poročnem slavju zgolj med najbližjimi, vsem gostom po poroki ponudita penino in izbrani prigrizek, le z najbližjimi pa se nato odpravita na večerjo.

Darilca za povabljene

Tukaj lahko zopet izrazita lastno domišljijo in jih naredita sama. Ni potrebno veliko, gre zgolj za melankost, vendar darilu pustita osebni pečat. Na primer ustvarita izdelek iz gline, specita pecivo in ga naložita v doma narejene, lične škatlice…Prav tako velja za konfete, naredita jih sama, potrebujeta le malo materiala: čipkasto vrečko, bonbone, mandlje, suho svetje in svilen trak.

Komentarji
Kategorija:   Novice, Poroka
Naslednji prispevek

Omega-3 maščobne kisline za boljše razpoloženje

13 junija, 2012 0