Sunday, April 21, 2024

Seks je ena izmed bolj znanih iztočnic, ki razmerje okrepi ali pa ohladi. Skoraj vsaj dan se izvaja zgolj v prvem letu razmerja. Ko razmerje vstopi v zrelo fazo, pa spolni odnosi pristanejo nekje v trikrat tedenski meji. Dober spolni odnos pa zahteva obojestransko sproščenost, ritem pa je včasih težko uskladiti.


Za spolne odnose pa ženske zjutraj ne navdušujejo najbolj. Razlog tiči v visoki vsebnosti melatonina in nizki telesni temperaturi, za moške pa je jutranja erekcija vrhunec spolnega vzburjenja.

V ženskem organizmu se po jutranji kavi poviša vsebnost endorfina, zato se lažje vzburijo. Moškim vsebnost testosterona pade, vendar se v tem času še vedno zelo lahko vzburijo, zato velja obdobje po jutranji kavi, za boljše obdobje načrtovanega seksa.

Obdobje po dvanajsti uri je za moške in ženske zagotovo najbolj črno obdobje za načrtovanje spolnih odnosov. Že po 16-ti uri ženski reproduktivni sistem deluje nekoliko bolje.

Zagotovo pa je najboljši čas po večernem televizijskem Dnevniku, ko sta oba partnerja prebrodila dnevni stres in nervozo, zato ne čudi, da je to obdobje najbolj priljubljeno obdobje za izvajanje posteljnih vragolij.

Kategorija:   Novice, Seksi novičke
Naslednji prispevek

Ali imate res preveč kilogramov?

24 januarja, 2013 0