Thursday, July 18, 2024
23 aprila, 2021

Najboljše mame so rojene v teh astroloških znamenjih

By 0 3838 Views

Seveda najboljša mama ne obstaja. Vsaka se trudi po najboljših močeh, da bi uspešno vzgojila svojegega otroka in ga osrečila. Pa vendar obstajajo atrološka znamenja, ki so bolj nagnjena k temu, da imajo nekakšen materinski čut. Se najdete?


 

1. Tehtnica

Mame tehtnice znajo postaviti mejo, kdaj je nečesa preveč in premalo. Njihovi otroci imajo dovolj svobode, a ne preveč. Jedo lahko dovolj sladkarij, a ne preveč. Mame tehtnice se dobro razumejo s svojimi otroki, a jih otroci kljub temu spoštujejo.

2. Škorpijon

Ste po horoskopu škorpijonka? Potem veste, kako predani ste svoji družini in otrokom. Vse bi naredili zanje. Vemo, da znate svoje najdražje zavarovati pred zunanjim svetom, a pazite, dsa jih ne zapirate preveč v mehurček. Pomembno je, da jih znate naučiti, kako se znajti v svetu in kaj bodo v življenju potrebovali. Kar se pa tiče ljubezni in nežnosti, ste vi pravi naslov.

3. Strelec

Vi ste tista super mama, o kateri vsi sanjajo. S svojimi otroki ste skorajda bolj prijateljica kot pa mama. Vaši otroci so zaradi tega tudi zelo samostojni. Njihovi prijatelji pa jim zavidajo odnos, ki ga imajo z vami.

Kategorija:   mama, otrok, Vzgoja