Monday, July 15, 2024
18 januarja, 2023

Najboljši nasveti za nepozaben seks

By 0 1240 Views

Se tudi vi sprašujete, kakšna je pravilna tehnika zadovoljevanja s prsti, da bo to prineslo kar največ užitka za vašo partnerko ali pa za vas same? Preverite, kako lahko svoje prste uporabite za pričaranje nepozabnih užitkov.


Prsti so lahko boljši od vibratorja

Vsaka ženska je drugačna, zato morate svojo tehniko zadovoljevanja s prsti prilagoditi glede na potrebe in želje vaše spolne partnerke. Za vsako pa velja nekaj osnovnih nasvetov. Najdite udoben položaj, ki je lahko leže na postelji ali na katerikoli drugi ravni površini z razprtimi in pokrčenimi nogami. Če si želite eksperimentiranja, pa lahko preizkusite tudi stoječ položaj na eni nogi, ki dovoljuje tudi penetracijo.

Začnite počasi in nikar ne silite takoj prstov v notranjost vagine. Zadržujte prste na površini in se hkrati poljubljajte in dotikajte na drugih erogenih conah, kot so na primer vrat, ušesa, oprsje, zadnjica ipd. Začnite z enim prstom, nato pa dodajte še kakšnega.

Stimulirajte klitoris, ki je pogosto glavni izvor ženskega orgazma in se nahaja izven vaginalnega kanala, kar pomeni, da penetracija nanj nima vpliva. S prsti ga lahko enostavno dosežete, partnerka vam lahko pomaga pri iskanju najboljšega mesta in pritiska.

Poskusite doseči »G točko«, ki leži na zgornji strani vaginalnega kanala. Dosežete jo tako, da vstavite na primer dva prsta v vaginalni kanal, nato pa ju zvijete proti sebi, kot bi nekomu skušali pokazati, da se vam naj približa. Vse te tehnike lahko seveda uporabite tudi na samih sebi.

Kategorija:   Nasveti