Monday, June 17, 2024
29 januarja, 2015

Najpogostejša vprašanja na katere morajo odgovarjati lezbijke

By 0 2275 Views

Nič nimam proti zvezam istospolnih partnerjev in partnerk, vsak ima pravico živeti življenje, ki si ga izbere sam. Pravzaprav je srečo potrebno podpreti. Kljub temu pa se istospolni pari srečujejo s številnimi vprašanji, na eni strani povsem nedolžnimi, mogoče malce nagajivimi, po drugi pa arogantnimi in nesramnimi.


In kako na vprašanja in očitke odgovarjajo istospolne prijateljice? Zaupajo, da je razlika med ljudmi, ki so radovedni kot miška in kreteni, ogromna. Prijaznim rade predstavijo svoj pogled in odločitev, kretenom pa se poskušajo enostavno izogniti.

Najpogosteje postavljena vprašanja in njihovi odgovori:

Nikoli niste imeli spolne odnose z moškim? Kako potem veste, da ste lezbijka?

Odgovor: »Kako veste da niste lezbijka, če niste imele spolnih odnosov z žensko?« Ponavadi povratno vprašanje začepi usta in poteši radovednost. Istospolne prijateljice celo pravijo, da spolni odnosi niso primarni dejavnik njihove odločitve. Nekatere posameznice so celo zaupale, da občasno skočijo v posteljo z moškim, vendar nikakor ne pomeni, da so z njim pripravljene deliti svojo posteljo in preostanek življenja.

Kaj ste v odnosu, fant ali dekle?

Odgovor: »Obe sva dekleti, zato sva lezbijki. Vloge v lezbičnem spolnem odnosu niso strogo opredeljene. Sva le dve zaljubljeni ženski, sva to kar sva in kar želiva biti.«

Ste prepričane v svojo homoseksualnost?

Odgovor: »Mislite resno! Lahko vam postavimo enako vprašanje! Smo lezbijke in vedno bomo.« Sogovornice so potožile, da nekateri moški enostavno ne morejo sprejeti več kot očitnega dejstva in še naprej neuspešno ‘utrujajo’. Mogoče nekaterim dvorjenje, ali vabljenje v posteljo ustreza, vendar se večina strinja, da gre zgolj za nepotrebno izgubo časa. Moški se težko soočijo s ‘košarico’.

Kako izgleda spolni odnos?

Odgovor: »Halo, nimate googla? Samo toliko, da veste, v spolnih odnosih uživamo tako kot vsi ostali.« Hudomušno so dodale, da jih penis stane zgolj nekaj evrov, kupiš  ga lahko v različnih barvah in velikostih, poleg tega pa je vedno pripravljen za akcijo.

Zakaj imate lahko spolne odnose z bolj možatim dekletom, z moškim pa ne?

Termin lezbijke pomeni dve dekleti, ne dve lepotici. Partnerka lahko daje bolj možat videz, vendar je še vedno dekle, razmišlja kot dekle in razume kot dekle. Moški ste z Marsa, ženske smo z Venere. Konec debate.

Ste že imele spolne odnose z moškim?

Odgovor: »Kaj vas briga. Tudi če smo jih imele, se je na koncu izkazalo, da ljubimo ženske.«

Ste prepričane v svojo odločitev?

Odgovor: »Usoda našega življenja je v naših rokah, s svojo odločitvijo ne škodimo ne sebi, ne družbi. Biti gej ni izbira življenjskega sloga, to je naše življenje. Za homoseksualnost se ne odločiš tako kot npr. za nosečnost ali poroko. Smo kar smo in ne vemo, zakaj se ostali ljudje s tem tako obremenjujejo.«

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Cervikalna kapica ali kontracepcijska kapica

2 februarja, 2015 0