Monday, June 17, 2024

Bizarnih seksualnih fetišev ne bomo omenjali, osredotočili se bomo zgolj na tiste, ki nas obkrožajo, so dokaj opazni in v glavnem benigni.


Pa začnimo s stopali in nogami, ki so dokaj pogost fetiš, še več, ali ste vedeli, da omenjeni anatomski predeli endokrinemu sistemu pošiljajo iste signale kot spolni organi in prsi? Niste? Pogled na ta fetiš je sedaj verjetno nekoliko bolj jasen.

Izdelki iz usnja in plastike so tisti, ki jih čutna čutila najbolj občutijo. Ne glede na priljubljenost čipk in najlona, imajo te, nekoliko bolj grobe inačice, svoje zagovornike.

Čevlji so fetiš, ki je pri nekaterih ženskah prestopil mejo seksualnosti v področje obsedenosti. Na prvem mestu se vedno najdejo čevlji z visoko peto, ali visoki škornji z visoko peto, po možnosti črni.

Piercing je v zahodni kulturi relativno nova stvar, primitivnejši narodi pa že stoletja nosijo številna podobna obeležja, od lesa pa do živalskih kosti. Današnja kultura pa je prinesla majhne kovinske delce, pritrjene na najbolj čudnih anatomskih predelih.

Sado-mazo igrice so v spalnicah postale nekaj povsem običajnega in sprejemljivega. Seveda obstajajo nežne in veliko bolj grobe igrice.

Spodnje perilo je zagotovo eden izmed najpogostejših fetišev, ki ga ima skoraj vsak moški, ko zagleda žensko v čipkastem spodnjem perilu.

Za konec omenimo še voaerizem in eksibicionizem, ki se medsebojno dopolnjujeta.

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Kako vzburiti žensko?

6 januarja, 2014 0