Saturday, April 13, 2024

Dosedanje raziskave spolnih preferenc ljudi so pokazale, da pari za predajanje spolnim užitkom, najpogosteje uporabijo varno in intimno zavetje zakonske postelje. In kaj če iz enačbe zakonsko postelji izvzamemo? Nedavna globalna raziskava Cosmopolitana, v kateri je sodelovalo 15.000 bralcev in bralk celega sveta je pokazala, da se ljudje spolnosti predajajo kjer koli je to mogoče.


Čeprav je seks v kopalnici, zaradi spolzkih tal, kadi in kabin za tuširanje relativno nevarno, je kar 82% vprašanih odgovorilo, da v seksu najbolj uživajo med tuširanjem ali kopanjem v kopalni kadi.

Naslednje najpopularnejše mesto za seks potrebujemo osamo, neosvetljen mestni predel in seveda avto. 80% bralk in bralcev je mnenja, da je seks v avtomobilu zelo romantičen.

Polovico vprašanih uživa v seksu v bazenu in drugih vodnih virih, 49% rado seksa v prelepi naravi gozdov, 48% svoje spolne fantazije poteši na kuhinjski mizi.

Presenetljivo je 42% vprašanih priznalo, da je podnevi že seksalo v parku, kar že kaže na eksibicionizem. Vsi vemo, da so mestni parki razmeroma majhni, pretočnost sprehajalcev pa dokaj velika. 37% seksa kjer je le to mogoče.

Na samem dnu najpopularnejših mest za izvajanje skupne ‘gimnastike’ sta se s 37% znašla zakonska postelja, ter pralni stroj, kjer 25% bralcev obožuje hitri seks.

Kategorija:   Novice, Seksi novičke
Naslednji prispevek

Gazirne pijače z novimi sestavinami

13 junija, 2012 0