Friday, July 19, 2024

Španka je britanskim medijem zaupala, da je lagala ameriški kliniki za oploditev o svojih letih. Dejala jim je, da je stara 55 in ne 66 let, da bi jo umetno oplodili.


V prvem intervjuju po rojstvu dvojčkov 20. decembra lani je Carmela dejala, da je v Španiji prodala hišo, da bi zbrala 59.000 dolarjev, kolikor je morala odšteti kalifornijski bolnišnici za umetno oploditev.

"Mislim, da ima vsak v vsakem trenutku pravico postati starš. Pogosto vas okoliščine, v katerih ste, postavljajo v težek položaj, tudi jaz bi lahko naredila drugače, a je bil to edini način, da dosežem to, o čemer sem tako dolgo sanjala."

Niso zahtevali dokumentov
Carmela je januarja dopolnila 67 let, kliniki pa je lagala, da jih ima 55. Na kliniki niso zahtevali nikakršnih dokumentov, ki bi potrdili njeno starost. Edino, o čemer najstarejša mama na svetu zdaj sanja, je poiskati mlajšega moškega, ki bi ji pomagal Paula in Christiana vzgojiti in skrbeti zanju. Carmela je zaposlena v veleblagovnici, vse življenje pa je živela z materjo v mestu Cadiz na jugu Španije. Po njeni smrti se je odločila uresničiti željo in kljub starosti postati mati.

Svoj načrt je skrivala še nekaj mesecev po nosečnosti, ko pa je prijateljem razkrila srečno novico, ji sploh niso verjeli, da govori resnico. Dvojčka sta se rodila sedem tednov prezgodaj, zato sta prve tri tedne preživela v bolnišnici, zdaj pa sta že v varnem materinem zavetju.

Kategorija:   Novice, zdravje
Naslednji prispevek

Legionela v vrtcu

13 junija, 2012 0