Thursday, April 25, 2024

Podlaga naj bo lahka, vlažilna in prosojna, nanos pa minimalen. Koža se bo kmalu obarvala in majhne nepravilnosti ne bodo več tako opazne, zato se lahko izognete korektorjem.


Če ne želite izgledati kot žalosten klovn, si priskrbite vodoodporno maskaro, druga izbira je barvanje trepalnic pri vaši kozmetičarki. Na veke lahko nanesete zlate, peščene, naravne tone senčila, lahko so tudi svetleča, vendar le toliko, da poudarite oči, izgled pa še vedno ostane naraven. Na ličnice in brado pa lahko nanesete malo bronzerja, ki bo dal svež izgled.

Ustnice lahko nežno obarvate z glossom, ki jih bo lepo poudaril a bodo kljub temu delovale naravne. Ne pozabite izbrati takega, ki vlaži in vsebuje zaščitni faktor, ki bo poleg zaščite prosti soncu tudi negoval ustnice in jih ščitil pred soljo in vetrom.

Kaj pa lasje? Slana voda ali pa klorirana bazenska voda izsušujeta lase, zato jih dnevno vlažite z balzamom. Če imate daljše lase jih lahko spnete, da jih veter ne bo preveč mršil in s tem lomil.

Tudi vaši nohti naj bodo urejeni. Lahko jih nalakirate s prozornim lakom, ali pa uporabite kak močnejši odtenek, če ga prenesete, vsekakor pa ne tako močnega, ki bi preveč bodel v oči.

Če se boste odločile naličiti je sicer vaša odločitev, vsekakor pa naj bo preprosto in lahkotno. Lahko pa se mirne duše prepustite svobodnemu občutku brez ličil in se prelevite v morske deklice.

Kategorija:   Ličenje, Novice
Naslednji prispevek

Do boljšega počutja s sobnimi rastlinami

13 junija, 2012 0