Monday, April 22, 2024

Enakopravnost med spoloma

V letu 2012 ženske delamo vse kar delajo moški in nihče z vsaj zrnjem možganov ne bo prigovarjal. Po drugi strani pa enakopravnost nima stikala, ki ga lahko vključite ali izključite kadar se vam to zahoče. Ne želite da vas ima za šibkejši spol? Odlično, vendar se ne izgovarjajte na spol, ko bo potrebno kakšno fizično opravilo.


Dlake v kopani kadi

Čeprav so moški na higieno in čistočo manj občutljivi, lahko šop dlak, ki so zamašile odtok iz kopalne kadi, vsakomur pokvari dan. Vemo, da ni lahko negovati dolgih las, vendar za to ni opravičila.

Pomanjkanje odgovornosti

Lahko se čudite kolikor želite, vendar so moški strastna in glasna bitja, ki imajo v večini pozitivnih ali negativnih stvari čvrsto stališče. Če želite ugajati moškim, je cincanje ena izmed stvari, ki vas z moškim nikakor ne bo povezala. Zaplete pa se pri pojmovanju pomembnih stvari. Pri moških so to lahko politika, nogomet ali pa športni avtomobili, dobro pa je vedeti, da ob zehanju povejte svoje mnenje.

Jemanje hrane iz njegovega krožnika

Ni moškega, ki mu nagajiva kraja hrane s krožnika, ne pije živcev. Če rečete, da ste se najedli, se tega, ne glede nato kako privlačna je sladica, tudi držite. Bodite odločne in naročite svojo.

Mnenje, da mora biti vsak frajer duhovit

Povprašajte povprečno žensko. Skoraj vsaka vam bo odgovorila, da smisel za humor ni primarna lastnost moškega, ki jo privlači. Verjamemo, da se številne zveze nanašajo na tisto staro misel: »Hmmmmm…No, je kar zabaven.« Na žalost je narava poskrbela, da večino moških ne more biti svetlolasih, visokih, modrih oči, prav tako je poskrbela, da večina ne more biti duhovitih. Neduhovitost pa še ne pomeni, da je moški zato manj zanimiv.

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Koliko alkohola še lahko popijemo?

1 septembra, 2012 0