Wednesday, March 22, 2023
13 junija, 2012

Ne dovolite, da bi vam uhajanje urina krojilo življenje

By 0 595 Views
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Uhajanje urina precej poslabšat kakovost življenja in hkrati povzročat veliko socialno-higiensko težavo. Človeka velikokrat osami, izogiba se stikov na delovnem mestu, v krogu družine in prijateljev. Veliko ljudi ne poišče zdravniške pomoči, ker se svoje težave sramujejo in ne vedo, da nikakor niso edini. Mnogi se zapirajo vase in o svoji težavi ne spregovorijo niti z najbližjimi.


Predloge za inkontinenco Tena smo za vas pripravili v različnih velikostih. Tena Lady Ultra Mini, Tena Lady Mini in Tena Lady Mini Plus so primerne za ljudi, ki jih pesti zmerno uhajanje urina, to je nekaj kapljic med naporom, kašljanje, pri rekreaciji. Na voljo so še predloge Tena Lady Normal, Tena Lady Extra in Tena Lady Super, katere uporabljamo pri napredujočih težavah z uhajanjem urina.

Izvajanje keglovih vaj je poleg zaščite najboljša preventiva. Z rednim izvajanjem keglovih vaj pridobite in ohranjate močne mišice medeničnega dna, kar je najboljša zaščita pred nezaželenim uhajanjem urina.  

Pomembno je, da se zavedamo prednosti predlog za inkontinenco in jih ne zamenjujemo za higienske vložke. HIGIENSKI VLOŽEK NI PREDLOGA ZA INKONTINENCO.

Izdelki blagovne znamke TENA so načrtovani posebej za reševanje težav povezanih z inkontinenco, saj je njihova sestava prilagojena edinstvenim lastnostim urina.

Pri uporabi TENA predlog uporabnikova koža ostane suha, zaščitena pred možnostjo pojava razdražene kože in okužb. Najvažnejše je, da poseben sistem preprečuje razvoj in širjenje neprijetnih vonjav.

Za nasvet lahko vprašate naše strokovnjake na 080 10 99  ali pa obiščete našo spletno stran www.tena.si.

Komentarji
Kategorija:   Novice, zdravje
Naslednji prispevek

Z reševanjem križank proti demenci

13 junija, 2012 0