Saturday, April 13, 2024

Spolnost je neizpeta tema in vir splošnih diskusij, legend, mitov, tabujev in nenazadnje prepolna zanimivosti.


Statistika je pokazala, da je bilo v ZDA med letoma 1999 in 2004 več primerov virusa HIV pri katoliških duhovnikih, ki so vezani na celibat, kot pa med vsemi registriranimi igralci v trdih erotičnih filmih.

V času rimskega cesarstva so bile ženske prepričane, da lahko moški postane impotenten, če mu ud v erekciji namažejo z mešanico olivnega olja in mišjih iztrebkov.

Iz Rio De Janeira se v EU seli trend družabnih prireditev na katerih lahko sodelujejo samo goli obiskovalci. Tovrstne zabave so vse bolj priljubljene v Amsterdamu, Lizboni, Madridu in Berlinu, tako da že razmišljajo o ekskluzivnih igralnicah in diskotekah za nagce.

Po besedah strokovnjakov specializirane psihiatrične stroke, je s seksom zasvojenih devet odstotkov Američanov in štiri odstotke Američank.

V EU dva odstotka moških, starih med 18 in 68 let, še ni doživelo spolne naslade, tretjina pa se samozadovoljuje trikrat tedensko ne glede na redne spolne odnose.

V EU se nahaja več kot 600 nudističnih kampov in 500 nudističnih središč, 7.500 kilometrov nudističnih plaž in več kot 400 nudističnih bazenov in kopališč.

Več kot 70% žensk je svojo prvo spolno izkušnjo ocenilo kot porazno.

Kategorija:   Novice, Seksi novičke
Naslednji prispevek

Ženske odkrivajo: Moč je močan afrodiziak

13 junija, 2012 0