Monday, June 17, 2024

Toda časi se spreminjajo in z njimi večina modernih žensk. In zakaj ženske ne bi smele početi enakih stvari kot moški? Se morda bojimo, da nas bodo zmerjali s kurbo? Prosim dekleta in ženske, če lahko moški, lahko tudi ženske!


Lovljenje lastnega repa je v vlogi ženske veliko lažje. Moški so napadalci, vendar ko se jim po robu postavi samozavestna in lepa ženska, se spremenijo v plahega obrambnega igralca. Ženske moramo nenapisana pravila zgolj malo prirediti. Pa poglejmo nekaj pravil seksa za eno noč:

 1. Pred odhodom v lov za vsak slučaj pospravimo stanovanje. Nikoli ne veš kdaj pride prav kuhinjska miza, pralni stroj, kopalna kad, kavč in nenazadnje postelja. Ste dojeli poanto…
 2. Obdajte se s prijateljicami, ki so manj prijetnega videza. Tako si boste pripravile priložnost bolj obiskanega terena.
 3. Nikoli ne padite na najbolj glasne frajerje. Mogoče so privlačni in pogumni, vendar se jih pogosto loteva sindrom preveč popitega alkohola. In kaj boste s pijancem. V postelji ne bo rekreacije, mogoče zgolj z menjavo rjuh, kot posledico bruhanja.
 4. Nikoli ne pijte alkoholnih pijač. Pijane boste počele neumne stvari, prav tako pa noben normalen fant ne bo skakal za dekletom, ki ima z vodko prepojeno obleko. Lahko pa se vam zgodi še kaj hujšega. Veliko moških je, ki znajo vašo pijanost spremeniti v svojo prednost. Ne dovolite, da vam zjutraj glavobol povzroča preveč dejavnikov.
 5. Bodite nasmejane in se osredotočite na svoj ‘objekt’ poželenja. Fantje se radi spogledujejo, na ta način tudi hitreje pristopijo. Za pogovor pa ni pravil. Mogoče se ujameta hitro, mogoče sploh ne, kar pa pri seksu za eno noč niti ni pomembno. Če se vam pridruži večja skupina fantov je lahko malce zastrašujoče. Ne prestrašite se, pogovarjajte se naprej, iz pogovora črtajte politiko in vero.
 6. Ne iščite stičnih točk pogovora. Osredotočite se na nekaj ključnih informacij, glasbi, pijači, poklicu… Ali ima službo? Ima lasten prevoz? Ima dekle? Če ga želite zapeljati za eno noč, se tem vprašanjem raje izognite.
 7. Poskrbite za kakšen kompliment. Fantje ponavadi ravno ne prejemajo komplimentov o svoji zunanjosti, zato je lahko zanj to pravo presenečenje. Ko se ‘spoznata’ dovolj, povejte svojo namero in ga povabite v svoje stanovanje.

V tem položaju pa se morata oba spoznati z določenimi tveganji in posledicami, ki prihajajo skupaj s seksom za eno noč. Naš predlog je, da ga povabite na svoj dom, kjer se boste počutile varnejše in bolj domače.

Ko vstopite v stanovanje se prične faza dve. Odvisno od vaših želja, lahko pričarate romantično vzdušje, lahko pa si zaželite samo hiter seks ob steni hodnika. Pred samo penetracijo pa ne pozabite:

 1. Vedno poskrbite za kondom. Ne dajte se prepričati nobenemu izgovoru, raje se seksu odpovejte. Kontracepcijske tabletke ščitijo zgolj pred nezaželeno nosečnostjo, pred spolno prenosljivimi boleznimi pa vas žal ne bodo.
 2. Prevzemite pobudo in seks naj poteka po vaših željah. Prav to je bil razlog, da ste ga pripeljali domov, ali ne? Lahko zadovolji vaše potrebe? Ste v vašem stanovanju, vaša pravila. Pokažite mu kaj vas osrečuje in zadovoljuje, izborite si mesto na vrhu, tako da ne bo imel izbire. Če pa vam je fant zares všeč in pričakujete kaj več kot le seks za eno noč, pa se ga malo usmilite. Kljub temu pa ste zjutraj edina pomembna oseba, vi.
 3. Pozabite ga. Lahko se celo malo izživljate nad njim, tudi nad vami se ja verjetno že kdo. Imejte na umu, da ga vidite prvič in zadnjič.
 4. Ne pustite mu, da noč preživi pri vas. Ko je spolni akt končan, mu pokažite izhodna vrata. Menda si ja ne želite, da bo zjutraj še nekdo stopical po vašem stanovanju. Izgovorite se na službo, ali pa kaj drugega. Izgovori res ne bi smeli delati prevelikih težav. V kolikor si ga želite za ‘prijatelja samo za seks’, ga iz postelje naženite ob prvem svitu.

Ne ozirajte se na zavidljivke, ki vas za vašim hrbtom zmerjajo za kurbo. Te ženske so ponavadi potrebne kot Sahara vode.  

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Ecstasy v medicinske namene

20 januarja, 2014 0