Tuesday, May 28, 2024

Pri koži z nepravilnostmi je predvsem pomembno število živčnih končičev, ki so v stiku z žlezo. Bolj stimulirane in razdražene žleze lojnice izzovejo povečano izločanje loja in povzročajo vnetja. Na podlagi tega revolucionarnega odkritja so Laboratoriji Vichy razvili novo formulo dnevne vlažilne nege Normaderm za še večjo učinkovitost proti nepravilnostim.


Inovacija Laboratorijev Vichy je dvojno delovanje Normaderm dnevne vlažilne nege, ki kožo čisti in pomirja ter zagotavlja vidne rezultate izboljšanja povrhnjice kože že po štirih tednih uporabe. Cilj nove, učinkovitejše formule Normaderm vlažilne nege proti nepravilnostim je odstraniti nepravilnosti in obenem preprečiti njihov nastanek. Laboratoriji Vichy so se pri razvoju nove, učinkovitejše formule zato osredotočili ne le na uravnavanje loja, temveč tudi na samo zaščito žleze lojnice.

Običajni izdelki proti nepravilnostim se namreč osredotočajo le na žleze lojnice kot edini vzrok za nepravilnosti kože. Laboratoriji Vichy pa so raziskali kožo še natančneje in odkrili, da žleze lojnice niso edini vzrok za nastajanje nepravilnosti. Revolucionarno znanstveno odkritje laboratorijev je namreč pokazalo, da so žleze lojnice enake, ne glede na tip kože.

Pri koži z nepravilnostmi je predvsem pomembno število živčnih končičev, ki so v stiku z žlezo. Bolj stimulirane in razdražene žleze lojnice izzovejo povečano izločanje loja in povzročajo manjša vnetja.

Dvojno delovanje nove Normaderm vlažilne nege, ki čisti in pomirja razdraženo kožo zagotavljata revolucionarna učinkovina in tehnologija:

  • Zincadone A™ pomirja kožo na površini. Deluje na postopno izginjanje mastnega sijaja in nepravilnosti ter ublaži rdečino. Koža je bolj zdrava, nežna in gladka.
  • Nova Tehnologija IntraporeTM omogoča prodiranje aktivnih učinkovin naravnost v središče pore, pri čemer se zaščiti žleza lojnica. Vse redkeje se ponavljajo nepravilnosti (ciklične).

Normaderm vlažilna nega zagotavlja takojšnje in vidne rezultate izboljšanja kože – čista povrhnjica, zmanjšan mastni sijaj in ublažitev rdečine. Z uporabo izdelka je koža matirana in navlažena ves dan. Po štirih tednih je koža prenovljena, povrneta se ji zdrav videz in občutek ugodja. Izločanje odvečnega loja je regulirano, polt je enakomerna in nepravilnosti se zmanjšajo.

Kategorija:   Novice, Telo in koža
Naslednji prispevek

Preventiva pomembna v borbi proti raku

13 junija, 2012 0