Monday, June 17, 2024

Nakup darila v bližnji trafiki

Kljub vsem reklamam in subtilnim gestam lepše polovice, moški izbiro in nakup darila načrtujejo za zadnji trenutek. In potem se zgodi, da na darilo pozabijo. Na Valentinovo jih ponavadi ponovno spomni reklama med gledanjem televizijskega programa, ki moške zbudi in pripravi na improvizacijo. Obisk trafike ali bencinskega servisa, nakup čokolade Hello Kitty v obliki srčka, ne manjka niti sintetični plišasti medvedek. Seveda moški ne razumejo, zakaj ženske njihove pozornosti ne doživijo kot vrhunec romantike, še več, ne razumejo, zakaj se počutijo užaljene. Seveda, če partner ni dober improvizator, naj raje najde dober izgovor, zakaj letos ni darila za Valentinovo.


Načrtovanje romantične večerje v izbranem lokalu

Ups! Kaj pa rezervacija? Romantična večerja je seveda veliko boljša izbira, vendar zahteva nekaj truda in načrtovanja. V kolikor ste prepričani, da boste na Valentinov večer dobili prostor v popularni restavraciji, se motite. Verjeli ali ne, veliko parov ima enako idejo, vendar so v nasprotju z vami rezervirali mizo.

Spodnje perilo kot ga nosijo striptizete

V garderobni omari vsake ženske najdemo kos seksi ali zapeljivega spodnjega perila. Želja, da partnerki podarite nekaj udobnega in lepega je pohvalna, vendar se večini moških niti ne sanja kakšen kos spodnjega perila je primeren za partnerko. Največja napaka je vstopiti v trgovino, kupiti prvi izdelek, ki vam pade pod roke, ga plačati in čim prej pobegniti. Nakup seksi intimnega perila že dolgo ni tabu, trgovke, ki prodajajo na oddelkih s spodnjim perilom vam bodo rade pomagale.

Komercialni praznik

Vsi vemo, da Valentinovo pravzaprav ni praznik, ampak izum marketinške mašinerije, ki z manipulacijo želi iz nas potegniti še zadnji evro. Kljub temu pa to ni opravičilo, da partnerki ne posvetite nekaj pozornosti. Pozornost in ljubezen se lahko izrazita na način, ki ne stane prav nič.

Šopek z nageljni

NEEEEE! Enostavno ne! Nageljni so rože, ki se jih uporablja samo ob eni priložnosti – na pogrebih! V kolikor želite izstopati podarite šopek, v katerem ni rdečih rož. Povprašajte v cvetličarni ali pa kupite kaktus. Kakršnakoli je že vaša odločitev, nikoli ne podarjajte nageljnov.

Kategorija:   cool, Novice
Naslednji prispevek

Kako na spola deluje spolnost

14 februarja, 2014 0