Sunday, April 21, 2024
13 junija, 2012

New Yorker slavi odprtje 13. trgovine v Sloveniji!

By 0 1577 Views

Otvoritev nove trgovine bo 30. Julija 2009 v enem izmed večjih mest, kot tudi nakupovalnih središč v Sloveniji – v Planetu Tuš v Celju! Užitek nakupovalne avanture vam bo omogočala več kot 800m2 velika površina! Navduševala vas bo modna kolekcija poletja, h kateri se pridružuje povsem sveža in nova kolekcija jeseni, ki bo s svojo privlačnostjo pospešila bit srca.


Kot vsako otvoritev New Yorker trgovine, bo tudi tokrat v Celju spremljalo “party”  vzdušje. Kupce čaka veliko glasbe, zabave in presenečenj. Eno izmed njih, ki vam ga New Yorker ponosno zaupa že zdaj je, Danica Lovenjak. Širni publiki znana TV voditeljica bo tokrat v vlogi moderatorke skrbela, svetovala in zabavala kupce. V tandemu z DJ Seisom, ki bo skrbel za odlične poletne “house” ritme, bo dan v barvi zabave in mode, oplemeniten z obiskom znanih osebnosti, mnogih medijev in številnih kupcev.  

New Yorker je poleg Slovenije in Nemčije trenutno prisoten v Belgiji, Bosni-Hercegovini, Bolgariji, Danski, Estoniji, Franciji, Hrvaški, Latviji, Litvi, Nizozemski, Avstriji, Poljski, Romuniji, Rusiji, Savdski Arabiji, Švedski, Švici, Srbiji, Slovaški, Španiji, Češki, Madžarski in Združenih Arabskih Emiratih s svojimi več kot 700-timi trgovinami v 25 državah. Evropske države ostajajo prvenstveni cilj New Yorkerjeve širitvene strategije.

Lep pozdrav do videnja v novi New Yorker trgovini v Celju!

New Yorker s 700 trgovinami v 25-tih državah sveta predstavlja enega vodilnih trgovcev mode za mlade med leti 12 in 39 leti, z vedno svežimi modnimi kolekcijami  po privlačnih cenah. New Yorker združuje 5 lastnih blagovnih znamk: fishbone in fishbone sister (športna oblačila in “street wear”), amisu (moda za mlado žensko), smog (moda za moške) in censored (spodnje perilo in kopalke).

Kategorija:   Moda, Novice
Naslednji prispevek

Omega-3 maščobne kisline za boljše razpoloženje

13 junija, 2012 0