Tuesday, May 21, 2024

Lovec


Lovec najbolj uživa v samem procesu zapeljevanja, morebiten uspeh nagrajen s seksom je zgolj kolateralna škoda. Lovski tip nezvestobe bolj kot ne pripada moškemu spolu, vendar znajo tudi ženske ‘odstreliti’ svoj kos mesa. Lovci zapeljujejo vse in povsod, ne glede ali je žrtev dekle ali žena najboljšega prijatelja, brata ali drugega bližnjega sorodnika. V vseh vidijo potencialni ulov in v glavnem ne odnehajo dokler svojega ne dosežejo, ali dokler lova ne končajo z modrico na očesu.

Sebičnež

V kolikor ste ena izmed srečnic, ki je končala zvezo s tem ‘presežkom’, se lahko končno sprostite. Tudi, če ste mu dnevno poskušale dopovedati, da ste tudi vi del skupne veze, sebičnež vedno poskrbi zgolj in le za lasten užitek. Ko se vas bo naveličal ali pa mu boste v spalnici obrnili hrbet, ne bo imel nobenih težav sprostitev poiskati drugje.

Odvisnik

Odvisniki se ponavadi nahajajo v srečnih zvezah, polni ljubezni in z nadpovprečno pogostimi gimnastičnimi vajami v domači spalnici. Kljub temu, pa izkoristijo vsako priložnost, ki se jim pojavi tudi zunaj domačega okolja. Številnim je na žalost seks zgolj neemotivni užitek, ki se mu težko odrečejo. Če vas zapeljuje oseba z omenjenimi psihološkimi dispozicijami, se ji v širokem loku izognite.

Zloraba

Zloraba je najhujša oblika nezvestobe. Moški, ki se poslužujejo zlorab, ne varajo iz klasičnih razlogov, temveč varajo zato, da vas ponižajo. Takšne moške niti ne zanima ali veste za njegovo nezvestobo, niti jih ne zanima ali vas je početje prizadelo, na zunaj pa sicer igrajo na vtis poštenjaka in dobrotnika. Od takšnih moških bežite kolikor vas neso noge.

Mehkužec

Ta kategorija nezvestih vključuje zgolj moške. V glavnem varajo iz enega razloga: enostavno ne znajo reči ne. Glede na to, da imate ženske dobro razvite emocionalne radarje, se ne čudite ugotovitvi, da dragega okoli prsta navija vaša soseda.

Romantik

Romantične nezveste duše, pa so v glavnem duše nežnejšega spola. Romantiki se v glavnem nahajajo v večletnih rahlo podhlajenih zvezah in sanjarijo o drugačnem, bolj smiselnem odnosu s sorodno dušo. Na žalost, se te sanje v resničnem življenju skoraj nikoli ne uresničijo.
 

Kategorija:   Nasveti
Naslednji prispevek

Mlajši tip vas bo prerodil

13 junija, 2012 0