Thursday, July 18, 2024


 

Revija Moore je izvedla raziskavo spolnih navad Britank. Rezultati so pokazali, da najstnice, ki uživajo ob gledanju televizijskih serij v katerih propagirajo spolnost, glede na svoje vrstnice pogosteje zanosijo.

Avtorji predpostavljajo, da ženskam, ki so kot najstnice gledale nanizanke kot so »Prijatelji« in »Seks v mestu«, ni več pomoči, piše Mail Online.

»Seks v mestu« je kriv za vse

Ali je gledaje nanizank res vplivalo na njihovo življenje v tej meri, da je prevzelo nadzor nad njihovimi spolnimi navadami? Rezultati raziskave v kateri je sodelovalo 2000 žensk kažejo, da imajo ženske v povprečju več spolnih partnerjev kot njihovi moški vrstniki, obstaja pa tudi dvakrat večje verjetnost njihove nezvestobe.

Po drugi strani pa bi kar 99% vprašanih žensk svojega partnerja zapustile, če bi ga zalotile v naročju z drugo žensko. Iz raziskave je izločeno, da ženske pogosteje hrepenijo za seksom, moški pa v njem bolj uživajo.

Več kot polovica žensk je priznalo, da ni bilo zaljubljenih v osebo s katero so izgubile nedolžnost, samo 32% jih je mnenja, da je ljubezen predpogoj za spolni odnos, samo odstotek pa jih je pripravljeno čakati na prvi spolni odnos šele po poroki.

Seks kot orožje

Vsaka četrta izprašana je priznala, da bi se poročila zaradi denarja, vsaka tretja bi spala s šefom, če bi to pomenilo napredovanje v službi. Zanimiv je tudi podatek, da bi kar 14% Britank spalo s partnerjem najboljše prijateljice!

Kljub vsem publikacijam in opozorilom pred prenašanjem spolno prenosljivih bolezni, ženskam pri iskanju spolnega zadovoljstva ne pomeni kaj dosti. Petina se je že zdravila za simptomi ene od niza spolnih bolezni. Kljub temu, da je naključni partner odklonil uporabo kondoma, je s spolnim odnosom nadaljevalo tretjina žensk. Videti je, da morajo ženske na tem področju še marsikaj postoriti.

Kategorija:   Novice, Seksi novičke
Naslednji prispevek

Preveč kave škoduje jajčnikom

13 junija, 2012 0