Monday, July 22, 2024
Nekategorizirano
13 junija, 2012

Nezvestoba povezana z astrološkim znamenjem

By 0 854 Views

Lahko se zgodi, da je izziv močnejši od volje in prepričanja ter podležemo skušnjavi, prav tako lahko ostanemo trdni in se vse življenje spominjamo zamujene priložnosti, lahko pa prevaro jemljemo kot sestavni del življenja in partnerstva ter nam kot taka ne povzroča večjih moralno etičnih težav. Kakšen odnos pa imajo do tega pojava predstavniki posameznih znamenj, pa si poglejmo v naslednjem sestavku.


OVEN

Čeprav se vaš partner trudi slediti vaš hitri življenjski ritem in vas neprestano zasipava s pozornostjo, vidite na vsakem koraku svojo priložnost za skok čez plot, pa čeprav je to brhka soseda ali pa pač njen rosno mladi sin, ki vas neprestano prikrito opazuje. Vaša erotična ognjevitost se prebuja počasi in ko je prebujena, sami prevzamete pobudo za začetek razmerja. Slaba vest? Nimate je, tudi če se pojavi, je običajno že prepozno. Medtem pa svojega partnerja prav gotovo ne želite izgubiti.

BIK

Oseba, ki vas želi zapeljati, mora biti zelo vztrajna. Če vas pri tem razvaja z drobnimi pozornostmi, pri čemer seveda ne smejo manjkati šopki cvetja, si prav gotovo nabira pozitivne točke. Vaše zaupanje si bo dokončno pridobil, če nastopi v vlogi finančnega svetovalca in vam s tem prihrani kakšen tolar. Ure in ure nežnega božanja pomenijo vašo dokončno predajo. Takšna romanca lahko traja kar nekaj časa in prične resno ogrožati vaše stalno partnerstvo.

DVOJČKA

Tako kot juha potrebuje sol, tudi vi potrebujete določeno mero nezvestobe. Ker imate vedno dva obraza in dve duši, le zakaj ne bi imeli še dva partnerja. Mnogi od vas prisegate na zvestobo svojemu partnerju, vendar vedite, da bo enkrat tudi vas zadela puščica prevare. Največkrat se to zgodi ob najbolj nedolžnem povabilu na kavo ali ob intimnih pogovorih. Na vašo srečo so takšni skoki čez plot le za eno noč, saj je vaše telo lahko osvojiti, za vašo dušo pa to ne velja.

RAK

Med vsemi znamenji veljate za osebo, ki jo je najtežje osvojiti, saj vam družina pomeni največ na svetu. Le v primeru, da vas partner zelo zaposlavlja, lahko nakopičena jeza povzroči željo po maščevanju. Ob romantični glasbi in v nežnem okolju vas je v tem primeru lahko osvojiti. Po avanturi ste običajno močnejši, z zapeljivcem pa ohranjate stike – za vsak primer, če vas vsakdanje težave zopet zlomijo. Medtem pa živite in se oplajate s sladkimi spomini na preživeto noč.

LEV

Marsikdo je prepričan, da je mogoče radoživega in temperamentnega Leva hitro speljati s poti kreposti. To ne drži, saj Levi sodite med tiste ljudi, ki prav obožujejo svojega partnerja. Vaš osvajalec vam mora ponuditi veliko razkošja, če naj bi z vami preživel zanimivo erotično noč. V primeru, da ste bili z doživetim zadovoljni in da oba spoštujeta dogovorjen hišni red, se lahko takšna občasna srečanja ponavljajo skozi vse življenje, vi pa ste ob tem prepričani, da sploh ne ogrožate svojega partnerstva.

DEVICA

Predstavljate neverjetno trd oreh, ki ga je težko streti, saj vam vaš neverjeten občutek za realnost preprečuje, da bi napravili kak nepremišljen korak. Povsem neverjetno čvrsto se oklepate starih dobrih običajev, zato je po vašem prepričanju nezvestoba zelo nemoralno dejanje. Ker imate močno omejen občutek za uživanje, vas lahko osvojijo le tisti, ki se lahkotno smejejo, so romantični, privlačni in strastni, predvsem pa vas morajo prepričati, da ste prav vi oseba njegovih sanj.

TEHTNICA

Ker vašemu znamenju vlada Venera, boginja ljubezni, ste lahko zvesti samo sami sebi. Zaradi izredno razvitega občutka za estetiko kažete svojo šibkost proti vsem lepotam sveta. Očarljivemu kavalirju z lepimi manirami se preprosto ne morete upreti. Zelo uživate v prastari večno vznemirljivi igri osvajanja, jemanja in dajanja. Prav neverjetno pa je, da takšni skrivni izleti in prikriti užitki krepijo vaše stalno partnerstvo, saj po preživeti ukradeni noči še bolj cenite vse partnerjeve vrline.

ŠKORPIJON

Da ali ne, vse ali nič – to je vaš življenjski moto. Običajen flirt za vas ne obstaja vse dotlej, dokler imate urejeno partnersko zvezo. Tudi v primeru, da dobite občutek, da se vaša obstoječa zveza krha, ste pripravljeni porabiti vso energijo za to, da bi jo rešili in ohranili. Pri tem ostajate hladni in nedostopni za kakršna koli dolgotrajna ali vroča osvajanja. Le v primeru suma, da vas partner vara, se bo v vas prebudil vulkan strasti in maščevanja ter boste z užitkom podlegli napadu svojega osvajalca.

STRELEC

Glede na to, da sploh ne poznate prave zvestobe, tudi ne morete biti nezvesti. Beseda zvestoba za vas pomeni prijateljstvo in ujemanje na vseh življenjskih področjih, torej nekaj, na kar se lahko vedno oprete. Prav gotovo ne marate nikakršnega omejevanja, zato svojo svobodo potrebujete kot riba vodo. Vsakdo, ki se odloči za vas, ve, da ste ognjeviti in avanturistični ter da se zlahka odločate za erotične izlete. Tega pravzaprav niti ne skrivate, saj vam sorazmerno s številom ljubimcev raste tudi samozavest.

KOZOROG

V vaših misli je prostor samo za poslovno dogajanje, saj kar prekipevate od delovnih načrtov in iskanja možnosti za napredovanje. Toda le do tedaj, ko se pojavi tisti, ki se je povzpel po lestvici uspešnosti, pa naj bo od poštarja do direktorja ali od mizarja do arhitekta. Le takšen osvajalec lahko upa na uspeh in možnost lepo preživete noči z vami. Na poti iskanja sorodne duše pa vas od prevare ne odvrne niti dejstvo, da je osvajalec morda najboljši prijatelj vašega partnerja.

VODNAR

Vaši prijazni nasmehi in lahkotno spogledovanje so največkrat napačno razumljeni, saj ste prav neverjetno zvesta oseba. Sposobni ste vse življenje preživeti z istim partnerjem, če vam le pušča dovolj dolgo vrvico. V vašem razumevanju zvestobe obstaja le ena črna točka, in sicer da se srečate z nepomembnim sanjačem. V tem primeru ste prepričani, da le vi lahko razumete njegove sanje in nenavadne kvalitete ter si skupaj spletata utopično mrežo in razvijata prav nore ideje.

RIBI

Ker imate zelo široko srce, polno brezmejne ljubezni, ni prav nič nenavadno, da vaše erotične iskre preskočijo na več osvajalcev. Potrebujete samo malo nežnosti in duševne harmonije, pa se kar spojite s partnerjem. Neredko se vam zgodi, da se naenkrat zapletete v več zvez, ki pa so vse vznemirljive in iskrene. Vaša ljubezen je nedeljiva, a žal prepogosto enosmerna. Nekomu, ki potrebuje pomoč in vašo toplino, se v popolnosti lahko predate le v primeru, da vam ne postavlja seksualnih zahtev.

Resnice in laži povezane z astrološkim znamenjem preberite na Utrinek.si