Monday, April 22, 2024

NIVEA® Baby Dojenčkov nahrbtnik je praktičen spremljevalec za mame in njihove malčke, vedno pripravljen za na pot. Oblikovan tako za punčke kot fante z dvema zunanjima žepoma vsebuje praktične izdelke in previjalno podlago, pralen pa je že pri 30°C. NIVEA® Baby Dojenčkov nahrbtnik najdete v prodajalnah Baby Center in v hipermarketih.


Kaj vsebuje NIVEA® Baby Dojenčkov nahrbtnik


NIVEA® Baby Dojenčkov nahrbtnik
je idealen spremljevalec mame in njenega malčka, saj je prilagojen še tako zahtevnim potrebam. Poseben žep zagotavlja varno prenašanje vsebine, dodatni žepi in trakovi v notranjosti nahrbtnika pa poskrbijo za izjemno praktično shranjevanje izdelkov NIVEA® Baby. Vključena previjalna podlaga pa v kombinaciji s praktičnimi izdelki NIVEA® Baby omogoča optimalno nego vašega malčka tudi na poti.

Nahrbtnik vsebuje osnovne pripomočke za kopanje in umivanje dojenčkov:  63 kosov Soft&Care robčkov, Nutri Sensitive mleko za telo (200 ml), Nutri Sensitive losjon za umivanje (250 ml), Nutri Sensitive SOS kremo (150 ml), raztopino za nosek (18 vial po 5 ml), praktično potovalno škatlo z vzorčki, previjalno podlogo, nalepko za avto in Nivea Baby brošuro s praktičnimi nasveti.

Kako in kdaj uporabljamo izdelke v nahrbtniku

Pravilna nega dojenčka je predpogoj za zdrav razvoj kože in bistvena za dobro počutje
vašega malčka.
 
V NIVEA® Baby Dojenčkovem nahrbtniku najdete izdelke za osnovno nego najmlajših, posebej oblikovanih za zahtevno dojenčkovo kožo, v priloženi brošuri pa navodila za njihovo uporabo:

NIVEA® Baby Soft & Cream robčk
i so priročna rešitev za higienično in posebej negovalno čiščenje ritke, rok in obraza dojenčkov in majhnih otrok.

NIVEA® Baby Nutri Sensitive mleko nanesite na celo telo (npr. po kopanju), da navlažite kožo, ali pa ga uporabite za sproščujočo masažo telesa. Za nego razdraženih, pordelih predelov kože strokovnjaki priporočajo dodatno pomirjujočo nego.

NIVEA® Baby Nutri Sensitive losjon za umivanje: nekaj kapljic losjona nanesite na dlan, ustvarite peno in nato nežno umijte dojenčkovo telo, obraz in lasišče. Temeljito sperite z vodo.

NIVEA® Baby Nutri Sensitive SOS kremo nanesite na posebej suhe, pordele in razdražene
predele kože, uporabite pa jo lahko tudi za zaščito pred mokroto v območju plenic.

NIVEA® Baby raztopina za nosek: odtrgajte eno vialo in jo odprite, tako da zavrtite njen zgornji del. Raztopino za nosek uporabljajte za redno vlaženje nosne sluznice v sklopu vsakdanje higienske rutine. Primerna tudi za odrasle. Prosimo, da pred uporabo preberete priložen letak.

Vzorčki:

NIVEA® Baby pomirjajoče mazilo za ritko nanesite v tankem sloju na pred tem skrbno očiščeno območje plenic, zlasti kadar predvidevate, da bo do naslednje menjave plenic minilo več časa
(npr. zvečer pred spanjem ali na potovanju).

NIVEA® Baby šampon & kopel: v vodo za kopel dodajte 2 – 3 brizge izdelka ter umijte lase in kožo dojenčka z mehko, namočeno krpico za umivanje. Sperite s čisto, toplo vodo.

PODLOGO!

NIVEA® Baby Dojenčkov nahrbtnik najdete v prodajalnah Baby Center in v hipermarketih.

Priporočena maloprodajna cena je 40,33 €.

Več o NIVEA® Baby Dojenčkovem nahrbtniku na: www.nivea.si/baby

Kategorija:   Dojenček in nega, Novice
Naslednji prispevek

Slabi učitelji zavirajo dobre učence

13 junija, 2012 0