Sunday, April 21, 2024

NIVEA Baby sprej za čiščenje noska s fiziološko raztopino ima mikrorazpršilnik, ki je posebej razvit za čiščenje dojenčkovega noska. Formula z izvlečkom prečiščene, izotonične morske vode je idealna za naravno vsakodnevno higieno dojenčkovega noska. Tako kot raztopina za čiščenje noska, tudi sprej čisti občutljiv dojenčkov nosek na kar se da nežen način, brez kemikalij in konzervansov, ter učinkovito olajša dihanje in preprečuje izsušitev noska. Oba sta primerna za uporabo po tretjem mesecu starosti ter ne vsebujeta dišav, barvil, parabenov in konzervansov.


Izdelek je primeren tudi za mladostnike in odrasle. Čisti sluznico in pomaga odpraviti prekomerno izločanje v primeru zamašenega nosu.
 

Pravilna uporaba spreja

Če izdelek uporabljate pri dojenčkih, poskrbite da leži tako, da ima glavo nagnjeno na eno stran. Tako lahko tekočina zlahka odteče. Šobo previdno vstavite v zgornjo nosnico in enkrat na kratko popršite. Postopek nato ponovite še z drugo nosnico, nato dojenčka dvignite v pokončni položaj in mu očistite nos z robčkom ali krpico . Pri večjih otrocih in odraslih pa vsako nosnico popršite do 4-krat dnevno.

Pomembno je, da šobo spreja po uporabi temeljito očistite  s toplo vodo in jo obrišite do suhega s čistim robčkom ali krpico za enkratno uporabo. Uporabljajte pa jo samo za eno osebo.

Vsi izdelki NIVEA® Baby so razviti in preizkušeni, da zmanjšajo tveganje za draženje kože in tako spodbujajo razvoj zdrave kože.

Kategorija:   Dojenček in nega, Novice
Naslednji prispevek

S sladoledom proti stranskim učinkom kemoterapije

13 junija, 2012 0