Monday, June 17, 2024

Nosečnice in starši novorojenčkov se boste v okviru Srečanja nosečnic in mladih staršev lahko udeležili delavnic in predavanj o zdravju in gibanju v času nosečnosti, naravnem porodu, zdravem razvoju dojenčka, dojenju in uvajanju goste hrane, negi in higieni otrok na splošno, pravilne nege otrokovih zob ipd.


Starši otrok, starejših od enega leta, pa boste lahko svojo zakladnico znanja razširili tudi v t. i. Družinski svetovalnici, kjer vas čakajo napotki in delavnice o pozitivnem starševstvu, krepitvi družinskih vezi prek joge in drugih aktivnosti, delavnico krepitve spomina otrok in staršev,  spoznali boste vpliv glasbe na otrokov razvoj, se družili ob igranju interaktivne igre Človek ne jezi se s slovensko idejo- dvanajststransko igralno kocko ter skupaj »potapljali« strah pred vodo.

Vse delavnice in predavanja so interaktivne narave, zato organizatorji poudarjajo, da se starši dogodkov udeležite skupaj s svojimi dojenčki in malčki.

Oba dogodka bosta potekala v okviru sejma za družine Otroški bazar, ki bo potekal tri dni, in sicer od 18. do 20. septembra, zato boste starši svoje raziskovanje lahko nadaljevali po sejemskem prizorišču Otroškega bazarja, ki v letošnjem letu praznuje jubilejnih 10 let. V ta namen družine čakajo bogata sejemska ponudba, popusti, številne nagradne igre, mini ZOO, tržnica rabljene otroške opreme, predstavitve izdelkov za otroke in celo družino, kulturni program na odru, ob zaključku Otroškega bazarja pa tudi nepozabna rojstnodnevna zabava z Ribičem Pepetom, maskotami in torto velikanko!

Mamice in očki, na vse dogodke vabljeni s svojimi dojenčki in malčki!

1 dnevna vstopnica = 1 družina = vsi dogodki!

www.otroskibazar.si

Kategorija:   Novice, Starševstvo