Monday, July 15, 2024

Laboratoriji Vichy, strokovnjaki za nego zdrave kože intenzivno vlagajo v znanstvene raziskave in inovacije, da bi zasnovali zaščitne izdelke, ki so najbolje prilagojena posameznim tipom kože in delom telesa. V letu 2008 so v liniji Capital Soleil na voljo novi izdelki – negi za obraz z zaščitnim faktorjem SPF 30+ in SPF 50+ ter mikrofluid za nego obraza z zaščitnim faktorjem SPF 30+, ki jih odlikujejo nove sončne formule za nego obraza.


Laboratoriji Vichy so v nove nege za zaščito pred soncem vključili dve novi aktivni učinkovini – HYALURONINE® in SEBOSTOP®, ki so jih vključili v nove sončne formule za Capital Soleil, saj zagotavljala koži potrebno vlago in mat učinek.

Tehnološka inovacija v novih osvežilnih negah Capital Soleil za obraz, aktivna učinkovina: HYALURONINE®, zagotavlja vlažnost kože s pomočjo velike sposobnosti zadrževanja vode, zato kožo ohranja mehkejšo in prožnejšo .

Mat učinek nege zagotavlja aktivna učinkovina SEBOSTOP® , ki z mikrodelci za vpijanje sebuma zmanjša svetleč videza kože in zagotavlja mat in gladek videz kože.

Izdelke Capital Solel odlikuje tudi filtrni sistem Mexoryl® XL za zaščito pred opeklinami, pigmentnimi nepravilnostmi in prezgodnjim staranjem kože zaradi izpostavljanja soncu.

NOVE OSVEŽILNE KREME ZA OBRAZ SPF 30 + IN SPF 50 +,
Za zaščito obraza so Laboratoriji Vichy razvili novi negi Capital Soleil z zaščitnim faktorjem SPF 30+ in SPF 50+, primerni za vse tipe kože, hipoalergeni, fotostabilni in nekomedogeni, s termalno vodo Vichy. Formule izdelkov so odporne proti vodi in potenju ter preizkušene na občutljivi koži pod dermatološkim nadzorom.

MIKROFLUID Z MAT UČINKOM, SPF 30+
Nov izdelek ponuja inovativno teksturo, posebej zasnovano za zadovoljitev potreb po mat videzu mešane in mastne kože. Mikrofluid z zaščitnim faktorjem SPF 30+ ima izredno lahko fluidno teksturo, ki daje žameten občutek in mat videz. Je brez parfuma in kože ne masti in ne pušča belih sledi.

Vse izdelke Capital Soleil odlikuje poleg filtrnega sistema s patentiranim širokospektralnim odlikuje tudi ekskluzivna patentirana tehnologija visoke prekrivnosti, s pomočjo katere se na koži tvori zanesljiv in enakomeren zaščitni sloj, ki pri sušenju ne razpoka. Zaščito UVA Ultra, ki je prisotna v vseh izdelkih Capital Soleil predstavlja optimalno razmerje med zaščito pred UVB- in UVA-žarki.

LINIJA IZDELKOV ZA ZAŠČITO PRED SONCEM CAPITAL SOLEIL JE SKLADNA S PRIPOROČILOM EVROPSKE KOMISIJE.
Evropska komisija je objavila priporočilo o učinkovitosti in etiketiranju izdelkov za zaščito pred soncem. To priporočilo veleva, da mora stopnja zaščite pred UVA-žarki dosegati najmanj 1/3 stopnje zaščite pred UVB-žarki (= SPF).
Logotip na izdelku, zagotavlja zaščito pred UVA-žarki, skladno s priporočilom Evropske komisije za označevanje izdelkov za zaščito pred soncem.

Promocijsko obvestilo

Kategorija:   Novice, Telo in koža
Naslednji prispevek

Preventiva pred diabetesom 1

13 junija, 2012 0