Saturday, April 13, 2024
13 junija, 2012

Novo! Oblačila za otroke do dveh let odslej tudi v trgovinah MANA!

By 0 1476 Views

V trgovinah MANA je za najmlajše že na voljo pestra izbira oblačil, primernih zlasti za prve poletne dogodivščine. V ponudbi so praktični bodiji, potiskane majice, ljubke oblekice, udobne trenirke, modne legice in pisani kompleti v številnih barvah in modnih vzorcih. V kratkem bo baby progam zapolnjen še s pajaci, jopicami, hlačami, žabicami in nogavičkami, ruticami, slinčki, klobučki in kapami. Skratka, vaše najmlajše boste lahko oblekli od glave do pet. Ne glede na letni čas pa bodo vedno na voljo oblačila za vsak dan, kot so bodiji z dolgimi in kratkimi rokavi ter brez rokavov, majčke, pajaci in hlačke s stopali. Nekaj izbranih modelov oblačil za najmlajše si lahko ogledate tudi v letaku MANA! Spremljajte novosti in posebne ponudbe na www.mana.eu.


Letošnje poletje bo tudi pri najmlajših prevladoval mornarski stil, dobrodošla popestritev pa so nežni cvetlični motivi, ljubki volančki in atraktivni potiski, predvsem z igrivimi živalskimi liki. V letošnji kolekciji za najmlajše kraljujeta mornarsko modra in rdeča barva, sledijo še odtenki vedno aktualne svetlo roza, modre in sive barve. Oblačila blagovne znamke MANA so oblikovana s posebno skrbnostjo in poudarki na detajlih, ki omogočajo najmlajšim povsem svobodno gibanje.

Baby program je na voljo od številke 56 do 92, in sicer 56 (0-2 meseca), 62 (2-3 mesece), 68 (3-6 mesecev), 74 (6-9 mesecev), 80 (9-12 mesecev ), 86 (12-18 mesecev), 92 (18-24 mesecev).

Prepričajte se sami in obiščite eno izmed 87-ih trgovin MANA po vsej Sloveniji.

Kategorija:   Moda, Novice
Naslednji prispevek

Nekaj zanimivih podatkov o spolnosti

13 junija, 2012 0