Saturday, July 20, 2024
27 decembra, 2020

Novoletni nasveti za bogatejše spolno življenje

By 0 3037 Views

Fantje, sprejmite svoje spolovilo – po nekaterih raziskavah se vsak drugi moški obremenjuje s svojim orodjem: enim je premajhen, drugim prevelik, spet tretjim pretanek… So lastne kritike lahko razlog za skrb? Ne! S primerno tehniko in samozavestjo se na zelo lahek način fizične pomanjkljivosti nadoknadi.


Oralni seks vedno in vsepovsod – malokdo je pripravljen priznati dejstvo, da vsi ljubimo oralno zadovoljevanje. Oralni seks je odlični izpustni ventil za nakopičen stres in skrb.

Spolne želje – pogovori o tej temi niso ravno zabavni, vendar brez odkritega pogovora pogosto ni dobrega seksa. Neizkušenim in parom v dolgoletni monogamni zvezi bo pogovor o spolnih željah dobro del. Če ne veste, kaj partnerja v postelji najbolj osrečuje, bosta oba prikrajšana za čudovite in razburljive izkušnje.

Ljubim te – najbolj enostavni besedi, ki jih je tako težko izreči, po drugi strani pa se ju spet tako pogosto zlorabi. Ne zavajajte, besedi izgovorite iz srca, ali pa raje molčite.

Po seksu ne zaspite – ko po orgazmu moški utonejo v zimsko spanje, ne vedo kaj zamujajo. Čeprav se ni potrebno spuščati v globoke pogovore lahko poljubi in božanje močneje vplivajo na povezanost in bližino kot sam spolni akt.

Več časa za predigro – ste prezaposleni? Raztrgani na  vse strani? Ljubite seks in se k njemu enostavno zatečete, ko se pojavi priložnost? Napaka! Hiter seks je razburljiv, vendar se je kljub temu lepše prepustiti občutkom in uživanju v nežnostih. TV ali računalnik ugasnite petnajst minut prej in čas namenite razvajanju z ljubljeno osebo.

Zvestoba – nov ljubimec/ka lahko deluje privlačno in manj zapleteno, vendar je varanje pokazatelj šibkosti in lastne nesposobnosti reševanja težav v zvezi. Ob varanju oba partnerja čutita ‘da nekaj ni v redu’, zato se spolnosti ne prepuščata dovolj. Malo truda in poštenosti pa bo spolnost z dolgoletno partnerko/jem razburljivejši od avantur.

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Otrok ne uboga – kaj pa sedaj?

5 januarja, 2021 0