Thursday, May 23, 2024

Na osnovi 12-letnih izkušenj na področju proizvodnje in montaže PVC oken in vrat, smo v podjetju Dural d.o.o. pripravili številne novosti in izboljšave na področju okenske tehnike:


  • Okno Euro-Dural Exclusiv smo razvili z namenom doseči visoko toplotno in zvočno izolativnost. Z ustrezno sestavo termoizolacijskega stekla tako dosežemo faktor toplotne izolativnosti okna (Uf) manjši od 1,00 W/m2K. Ta odlična toplotna izolativnost se nedvomno odraža v manjših stroških ogrevanja in v ugodnejši klimi bivanja.

  • S prav tako dobro izolativnostjo se ponašajo tudi okna Euro-Dural Select. Ta model oken oziroma profilacije predstavlja novost v naši prodajni paleti. Njegova posebnost so zunanji polkrožno zaobljeni robovi. S takim dizajnom okna zadovoljujemo tudi tisti krog naših kupcev, ki so jim ljubše zaobljene linije okenskih okvirjev.

  • Zračenje prostorov s pomočjo oken dobiva vedno večji pomen. V okna lahko vgradimo specialno okovje, ki omogoča, da se uporabnik odloča med dvema načinoma prezračevanja (klasično zračenje pri nagibno odprtem oknu ali varčevalno zračenje pri nagibno delno odprtem oknu). Varčevalni način zračenja omogoča, da zrak enakomerno v manjši količini vstopa v prostor. Najpomembnejše pa je, da imate kot uporabnik vedno možnost, da okno popolnoma zaprete in s tem izklopite oba prezračevalna sistema. To je še posebej pomembno v hladnih zimskih mesecih.

  • V vsa okna serijsko vgrajujemo okovje z osnovno stopnjo varnosti, ki otežuje vlom pri popolnoma zaprtem in nagibno odprtem oknu.

  • Razvili smo široko paleto novih modelov vhodnih vrat, ki si jih lahko ogledate na naši spletni strani www.dural.si, kjer lahko naročite tudi vse vrste brezplačnih katalogov in se dogovorite za strokovno svetovanje s strani naših prodajnih inženirjev.

 

DURAL d.o.o.
Boštjan Karner

Oglasno sporočilo

Kategorija:   Novice, Urejanje doma
Naslednji prispevek

Modne na plaži

13 junija, 2012 0