Sunday, May 26, 2024

Penis je moški najtesnejši prijatelj, nekoč je nekdo dejal, da je zanimivo koliko mitov in legend se je rodilo zaradi majhnega koščka spužvastega tkiva. Mitov in legend je toliko, da se je skozi iskanje njihove resnice potrebno prebijati kot Inidana Jones.


Npr. velikost penisa je moč že na prvi pogled določiti po velikosti stopal in nosa. Seveda, večina teh mitov sprožijo lastniki konfekcijske številke noge 47 in moški, katerih nos se vidi iz letala, vendar znanstveniki kljub trudu in naporu, te povezave niso uspeli dokazati. Torej, pravljica…

Druga pravljica te magnitude je povečanje penisa. Skoraj noben moški ne bi imel nič proti dodatnim centimetrom v dolžino in širino. Kljub številnim aparatom in pripomočkom, ki se pojavljajo kot odlična rešitev za povečanje ponosa imajo znanstveniki zopet slabo novico – lahko ga samo učvrstite: prenehajte kaditi, začnite telovaditi in primerno jesti.

Tretja pravljica se nanaša na zlom. ‘Pametnjakoviči’ pravijo, da se penis ne more zlomiti saj nima kosti. Nima kosti, ima pa tetive, ki pod obremenitvijo počijo.

V kolikor vam kdo prodaja omenjene pravljice, zamahnite z roko in se sladko nasmejte. 

Kategorija:   Novice, Zanimivosti
Naslednji prispevek

Miti in dejstva o spolnosti

2 junija, 2014 0