Monday, June 17, 2024

Po drugi strani pa lahko zapišemo, da izbirajo barve, ki se lahko vedno proglasijo za moderne. Prav zaradi tega ni težko zadovoljiti njihovemu okusu, saj se v garderobni omari zagotovo najde kakšen kos oblačila, ki barvno zadovolji partnerjev okus.


Kot prvo so moški izbrali oblačila črne barve. Moškim delujejo sofisticirano, mistično in zapeljivo. Ne glede ali govorimo o ozkih črnih hlačah, mini krilu ali jakni, bo črna moške vedno motivirala.

Rdeča se je presenetljivo prebila na drugo mesto. Dejstvo je, da moške privlačijo ognjevite ženske. Ženske v rdečih oblačilih moškim očem delujejo ženstveno, samozavestno in pomembno, vendar je potrebno paziti da ne boste pretiravale. Včasih je za želen učinek dovolj zgolj rdeč detajl.

Bela barva je barva čistosti in elegance, ter ravno tako privlači moške. Privlačijo jih bele majice, ostali kosi belih oblačil pa ne ravno najbolj.

Bež – je še ena izmed nevtralnih barv, ki moške izjemno privlači. Bež  je barva brezčasnosti in barva nežnosti. Seveda jo je potrebno kombinirati z drugimi barvnimi kombinacijami, v popolnoma bež opravi vas bo težko opaziti.

Kategorija:   Novice, Novice
Naslednji prispevek

Kako se na deklaraciji skrijeta sol in sladkor

6 februarja, 2014 0