Wednesday, February 28, 2024

Toda medtem ko opazujete njihovo igro, vam včasih lahko zastane dih. Zdi se, da pri svojem divjem prerivanju včasih pozabijo na vso previdnost. Nesreče so neizogibne, majhne poškodbe, odrgnine, praske, udarci in ureznine. Padci, skoki in zamahi. Vse je le del igre. Seveda se nočete vmešavati, se vtikati v njihovo igro, ampak ste tam, če bi vas potrebovali. Običajen obliž lahko prekrije majhne praske in ureznine na roki ali nogi, vendar ko govorimo o gibljivih predelih, kot so kolena in komolci, je težko karkoli dobro prilepiti na kožo v trenutku, ko se otroci začnejo spet igrati, in rane ostanejo nezaščitene. Zagotovo ste opazili, da so vedno prav nenavadno oblikovane površine tiste, ki privlačijo največ poškodb! Otroci pa se nestrpno želijo vrniti nazaj k prijateljem in njihovi zabavi ter ne želijo, da jih potegnete iz središča dogajanja.


Zato je tu Hansaplast – da bi vam pomagal, da jim pustite nadaljevati. Hansaplast je zasnoval obliž za koleno in komolec, odličen izdelek, ki vam je v veliko pomoč. To je izjemno velik, zaobljen obliž s posebno obliko metulja, ki ostane ovit okrog sklepov in ščiti kožo pred umazanijo ali nadaljnjimi poškodbami. Ker je narejen iz prožnega materiala z dolgotrajno močjo lepljenja, se Hansaplast obliž za koleno in komolec prilagodi otrokovim gibom, medtem ko barvni motivi Nema in njegovih prijateljev hitro zamotijo poškodovanega junaka ali nesrečno princesko in ustavijo njihove solze!

Spodbujanje otrok, da se med odraščanjem ukvarjajo s športom, da se pridružijo kakšnemu klubu in se igrajo na prostem s svojimi prijatelji, je odličen način, da ostanejo zdravi, bistri in v formi. Bolj so redno fizično aktivni, manj so nagnjeni k poškodbam. Med odraščanjem jim lahko pokažete, kako naj skrbijo zase in se izognejo večjim poškodbam: ko zunaj rolajo ali kolesarijo, naj uporabljajo čelado, ščitnike za kolena in komolce ter oblačila, ki ustrezajo športu. Več zabave pogosto pomeni večje tveganje. Veliko lahko storite, da zmanjšate nevarnost, a ko se otrok poškoduje, je Hansaplast obliž za koleno in komolec kot nevidna roka, ki omogoči, da se zabava nadaljuje, hkrati pa ščiti vašega otroka.

Novi Hansaplast obliž za koleno in komolec pakiranje vsebuje 8 obližev (60 x 75 mm) z različnimi motivi Nema in priporočeno maloprodajno ceno 3,01€.
 

Kategorija:   Novice, Raziskave in novice
Naslednji prispevek

Raziskava o bolečinah, ki jih povzroča rak

13 junija, 2012 0