Monday, April 22, 2024

Slovensko podjetje Odeja d.o.o., največji proizvajalec prešitih tekstilnih izdelkov v Sloveniji, je znano po svoji kakovosti in odličnem dizajnu. Zavedajo se pomembnosti spanja in zato sledijo svojemu poslanstvu, da vam z odličnimi izdelki omogočajo zdravo in udobno spanje, obnovitev energije ter uživanje v počitku in estetiki doma. V preteklem letu so v Odeji prenovili in dopolnili svoj prodajni program ter oblikovali dve blagovni znamki, ODEJA design in ODEJA home.


V letošnjem letu pa so v celoti prenovili tudi otroški program, ki ga predstavljajo pod blagovno znamko ODEJA kids. Popestrili so ga še z ljubko kolekcijo Odejine oblikovalke Lili Panjtar Marusha, ki daje izdelkom za najmlajše piko na i.

Zagotavljanje udobja, higiene in sproščenosti vašega otroka je ključnega pomena. Pri ustvarjanju otroškega programa ODEJA kids so v Odeji mislili na vse to, pa tudi na starše, ki si želite kakovostne, uporabne in trpežne izdelke, ki so obenem tudi pralni in enostavni za vzdrževanje. Izdelki iz programa ODEJA kids so narejeni iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo maksimalno higieno in so prijazni še tako občutljivi koži vašega malčka. Otroku nudijo toploto, udobje, zračnost, mehkobo in občutek nežnosti – vse, kar potrebuje za zdrav in sproščujoč spanec.  

Za naše najmlajše so si zamislili udobne odeje in zglavnike, praktične nadvložke in zaščitne prevleke, spalne vrečke ter čudovite posteljnine in rjuhe, ščitnike, zastorje ter komplete za opremo zibelk in posteljic iz naravnih in nealergenih materialov. Velik in pomemben del otroškega vsakdanjika je tudi sproščena igra, skozi katero otrok razvija svojo ustvarjalnost in gibalne spretnosti. V ta namen so v Odeji razvili posebne igralne podloge in pripomočke različnih barv in oblik, ki bodo vzbujali domišljijo, vaše skupno druženje pa naredili še bolj prijetno in zabavno.

Odeja je pred kratkim odprla tudi spletno trgovino www.odeja.si, kjer si lahko vse izdelke, vključno z izdelki pod blagovno znamko ODEJA kids, naročite kar iz domačega naslanjača.

Vašemu malčku želimo sladke sanje, vam pa čim več sproščenih in prijetnih trenutkov z njim!
 

Kategorija:   Nasveti, Novice
Naslednji prispevek

Kava znižuje tveganje raka na endometriju

13 junija, 2012 0