Wednesday, July 17, 2024
Nekategorizirano
23 marca, 2023 SPONZORIRANA OBJAVA

Odlična mobilna tehnologija po dostopnih cenah

By 0 943 Views

Samsung Galaxy A serija pametnih telefonov, najbolje prodajana kategorija pametnih telefonov Galaxy, je nedavno doživela osvežitev in uporabnike ponovno navdušuje z najboljšo mobilno tehnologijo, izjemnimi funkcijami in dostopnimi cenami.


Serija, v prvi vrsti namenjena mlajši generaciji potrošnikov, ki pomaga na novo opredeliti, kakšen naj bo pametni telefon, prinaša dva izjemna telefona Galaxy A54 5G in Galaxy A34 5G, ki bosta uporabnikom pomagala snemati stabilne in ostre videoposnetke, jasno videti vsebino na zaslonu tudi v zelo svetlih okoljih in početi še več stvari, ki jih imajo radi, z baterijo, ki zdrži tudi več kot dva dni.

V ospredu osupljive možnosti fotografije

Pri izbiri novega mobilnega telefona je ena ključnih postavk zmogljivost kamer in nabor funkcij za snemanje fotografij in videov. Telefon je nadomestil tako fotoaparate kot kamere, zato uporabniki ne želijo sklepati kompromisov, ko gre za odličnost posnetkov. S tem v mislih, sta zasnovana tudi nova telefona Galaxy A serije. Prinašata kamere in funkcije, ki zagotavljajo osupljive fotografije z jasno kakovostjo tudi v slabših svetlobnih pogojih, pri čemer uporabljata vodilno Nightography tehnologijo Galaxy in podporo umetne inteligence.

Tako kot vse zadnje kamere obeh telefonov je pri modelu Galaxy A54 5G izjemna tudi sprednja kamera za snemanje selfijev, ki omogoča osupljive podrobnosti zahvaljujoč kameri z ločljivostjo kar 32 MP. Kamera tako omogoča tudi visokokakovostne videoklice.

Za vse ki radi snemajo malo bolj akcijske posnetke v gibanju novi pametni telefoni omogočajo videoposnetke z izjemno jasnostjo, ki z izboljšano optično stabilizacijo slike (OIS) in video digitalno stabilizacijo slike (VDIS) preprečujejo stresene in zamegljene posnetke. Če pa ostane še kakšna podrobnost, ki bi jo uporabnik rad prilagodil, so tu še izboljšana orodja za urejanje fotografij. Prvič v Galaxy A seriji je tako možno odstraniti neželene sence in odseve s posnetkov.

Živahni zaslon izjemne zmogljivosti

Oba telefona imata izjemen živahen zaslon z odlično vidljivostjo tudi na prostem pri močnejši sončni svetlobi. Galaxy A54 5G se ponaša z 16,2-centimetrskim (6,4-palčnim) FHD+ brezkončnim O-zaslonom, Galaxy A34 5G pa ima še nekoliko večji 16,7-centimetrski (6,6-palčni) Super AMOLED zaslon. Z izboljšano funkcijo Vision Booster in frekvenco osveževanja 120 Hz bosta zaslona sledila uporabnikom, ko bodo ti prehajali med različnimi svetlobnimi pogoji, odlična pa sta tudi pri predvajanju uporabnikovih najljubših vsebin ali igranju priljubljenih videoiger.

Da bosta telefona lahko nemoteno sledila hitremu vsakadanjiku generacije Z sta oba opremljena z izjemno zmogljivo 5.000-miliamperurno (tipično) baterijo, ki lahko zdrži tudi več kot dva dni.

Čeprav mladi radi hitro menjavajo novodobne ‘tehnološke igračke’ nova telefona zagotavljata tudi do štiri generacije nadgradenj operacijskega sistema in pet let varnostnih posodobitev. Te funkcije uporabnikom omogočajo dostop do najnovejše programske opreme in varnosti ter tako povečujejo življenjski cikel pametnega telefona.

Preprost in eleganten dizjan, ki navdušuje z modernimi barvami

Oba telefona se ponašata z vrhunskim steklenim zaključkom, čistimi linijami in in energičnimi barvami, ki uporabnikom omogočajo, da telefon resnično prilagodijo svojemu stilu. Galaxy A54 5G je na voljo v štirih barvnih različicah: črna, bela, svetlo zelena, svetlo vijolična. Galaxy A34 5G pa je na voljo v štirih barvnih različicah: črna, srebrna, svetlo zelena in svetlo vijolična.

Brezhibna povezljivost in visoka varnost

Samsung ostaja zvest svojemu cilju, da serija A postane najbolje prodajana naprava 5G v svojem cenovnem razredu. Z implementacijo povezljivosti 5G vse do vstopnih modelov serije že od prejšnje Galaxy A serije pametnih telefonov zagotavljajo boljšo povezljivost naslednje generacije več ljudem po vsem svetu. Oba telefona poganja osemjedrni procesor, povezan v 5G in tako omogoča vrhunsko zmogljivost tako pri delu kot pri igranju.

Kompromisov pa ni tudi pri varnosti, saj uporabniki danes telefonu zaupajo veliko občutljivih osebnih podatkov. Storitev Samsung Knox omogoča varnost podatkov na visoki ravni. Uporabniki lahko z dostopom do nadzorne plošče za varnost in zasebnost preprosto sami upravljajo s svojimi podatki in načini kako aplikacije dostopajo do njih.

Ob naročilu posebno darilo za še popolnejšo izkušnjo

Naročite izjemni telefon Galaxy A54 5G ali Galaxy A34 5G zdaj in ob naročilu prejmite slušalke Galaxy Buds Live za še popolnejšo Galaxy izkušnjo. Promocija traja od 22. marca do 9. aprila 2023 oziroma do razprodaje zalog. Več o ponudbi in naročilu najdete na spletni strani Samsung.