Wednesday, May 29, 2024
Nekategorizirano
13 junija, 2012

Omogočite svojemu otroku čim več naravoslovnega znanja!

By 0 292 Views

Ima vaš otrok rad živali in naravo? Bi radi, da na igriv način osvoji veliko naravoslovnega znanja, ki je tako pomembno za življenje? Naj spozna svet z revijama Moj Planet in Mini moj planet, ki ju ustvarjajo izkušeni strokovnjaki (naravoslovci, pedagogi, uredniki).  


Moj planet – raziskovanje in zabava v enem

Revija Moj planet je edina izvirna slovenska naravoslovna revija za šolarje, namenjena otrokom od 8. leta naprej. Na razumljiv in privlačen način pomaga razumeti svet – predstavlja živali, rastline, človeško telo, pojave v naravi in tehniki … V vsaki reviji so tudi plakati (največ živali). Moj planet spodbuja raziskovalnega duha in ozavešča o pomembnosti varovanja okolja. Besedila in fotografije so šolarjem v pomoč pri pripravi plakatov, referatov … Bralci revijo soustvarjajo v kontaktnih rubrikah in s sodelovanjem v fotografskih in drugih natečajih. Za obogatitev pedagoškega procesa bomo vsak mesec pripravili učne liste na spletni strani www.mladinska.com/mojplanet.

Mini Moj planet – prva naravoslovna revija za malčke

Mlajši bratec revije Moj Planet je Mini Moj Planet, ki je namenjen otrokom v predšolski dobi ter v 1. razredu osnovne šole. Vsebine so predstavljene primerno otrokom, ki še ne znajo brati oziroma se še učijo. Poleg velikih fotografij in ilustracij so kratka in preprosta besedila, da jih malček razume. V vsaki številki so tudi nalepke, kartonka, barvni posterji, občasno pa še uporabna darilca! Mini Moj planet spodbuja ljubezen do narave in primeren odnos do okolja. Za obogatitev pedagoškega procesa bomo vsak mesec pripravili učne liste na spletni strani www.mladinska.com/minimojplanet.

Za naročnike ugodneje

Reviji si lahko po najugodnejših cenah zagotovite kot naročnik v vrtcu ali šoli. Lahko jih prejemate tudi na dom. V vsakem primeru pa novembra pričakujte darilo, ob katerem se bodo vašemu otroku zaiskrile oči. Več na www.mladinska.com/revije.