Wednesday, April 17, 2024

V baru zagledate privlačno dekle in jo ogovorite z vprašanjem, kje si bila celo moje življenje, ali zabrundate Shakespearov verz: če tvoje bi oči in ljubkost spesnil v stih žal še neznan, bi zanamci rekli, to je laž, tako nebeški ni noben zemljan. Mislite, da sladke besede ne veljajo več? Motite se! Anketa je pokazala, da ženske še vedno padajo na sladke in duhovite besede.


Raziskavo so naredili na internetnem portalu OnePoll in po rezultatih je zmagal naslednji zanimiv verbalni pristop: »Verjameš v ljubezen na prvi pogled, ali naj pristopim še enkrat?« Stavek prirejen iz popularne pesmi You have lost that loving feeling, pa vas bo vsaj za ta večer osamil: »Izgubil sem občutek ljubezni, ali mi ga pomagaš vrniti?«

Štirideset odstotkov žensk je še vedno v zvezi z moškimi, ki so jih ogreli z duhovitim osvajanjem, 59% žensk pa je priznalo, da jim je zabavno osvajanje enostavno všeč.

»Ženske ljubijo duhovite in zabavne moške, odtrgani zaplet pa je lahko dober začetek. Duhoviti moški so bolj samozavestni, kar je ženskam zelo všeč. No seveda pa obstajajo tudi taki, za katere velja, da sploh ne spregovorijo,« je dejal urednik omenjene strani.

Kategorija:   Novice, Seksi novičke
Naslednji prispevek

Pasivno kajenje nevarnejše za deklice

13 junija, 2012 0