Saturday, July 20, 2024

Kakšni so otroci, ki so rojeni v znamenju tehtnice? Če je med njimi tudi vaš sin ali hči, boste takoj videli vzporednice.


Radi imajo družbo

Otroci, rojeni v znamenju tehtnice, so zelo družabni. Obožujejo ljudi, radi sklepajo nova prijateljstva – že od malega. V družbi so ponavadi popularni, odprti, imajo tudi dobre komunikacijske sposobnisti. Ponavadi so to tisti otroci, ki se razumejo s prav vsemi sošolci.

So zelo prilagodljivi

Tehtnice so temperamentni otroci, ki pa zelo hitro menjujejo razpoloženja. So zelo zaupljivi, prilagodljivi, radi ugajajo drugim. Ravno zaradi tega večkrat ne upajo izraziti svojega mnenja, saj se bojijo konfliktov. Z njimi je izjemno enostavno sklepati kompromise, saj se bodo prilagodili samo zato, da bi se izognili prepirom, četudi jim dogovor morda ni pogodu.

Radi imajo ljubezen in mir

Tehtnice so zelo mirna bitja, ne marajo presenečenj in škandalov. Na vse načine se bodo skušali izogniti prepirom in ohraniti dobre odnose. To jim je najbolj pomembno.

So zelo vljudni

Najbolj vljudni otroci so zagotovo rojeni v znamenju tehtnice. Dobro se zavedajo, kaj morajo reči, da so ljudem všeč. To je v glavnem dobra lastnost, problem nastane le, ko si ne upajo izraziti svojega mnenja v pomembnih situacijah, ker se bojijo sporov. Ravno zaradi tega jih marsikdo v življenju lahko izkorišča.

Kategorija:   Obnašanje, ostalo, otrok