Saturday, April 13, 2024

Izdelki Bübchen  “Modra linija” so namenjeni našim otrokom od prvega dne dalje, za vsakodnevno nego. Izdelki vsebujejo naravne aktivne sestavine, kot so izvlečki kamilice, bio ognjiča iz kontrolirane pridelave, rastlinskih olj kot so mandljevo, sončnično in jojobino olje, prav tako karite maslo, naravni čebelji vosek, vitamine E,F in provitamin A. Naše izdelke že več kot 10 let za prvo nego dojenčkov uporablja ena naših največjih porodnišnic v Sloveniji, na kar smo zelo ponosni.


Vsi izdelki so dermatološko testirani in klinično preizkušeni.

Za nežno otroško kožo otrok starejših od 2 let, pa priporočamo poleg Modre linije, tudi Sadne šampone in gele, različnih vonjev in izpeljank. Izbira je na tem področju res pestra (marelica, malina, safari, jungle, šport, princesa Rosalea, 3 v1 in Panda) in prav vsak otrok najde svojega, najljubšega. Šampon&tuširanje MED, pa je nova izpeljanka sadnih šamponov, ki vsebuje naravni med.

Iskreno nas veseli, da otroška kozmetika Bübchen tudi kasneje ostane stalnica v slovenski družini. Vedno pogosteje jo namreč poleg otrok, uporabljajo tudi njihovi starši in celo stari starši. Ker kožo ščiti, je nežna in prijazna do nje.

Naj vaš malček sam preizkusi naše izdelke – celotno ponudbo Bübchen otroške kozmetike si lahko ogledate na spletni strani www.bubchen.si. Izdelke lahko kupite v vseh trgovinah DM-drogeriemarkt, Lekarne po Sloveniji, Mercator trgovine, Pikapolonica otroške trgovine, Spar Slovenija in Interspar, Tuš Drogerije, Tuš Supermarketi.

Kategorija:   Dojenček in nega, Novice
Naslednji prispevek

Čebele odkrivajo bolezen

3 decembra, 2013 0